Promotie BOVAG-kampeerbedrijf in ANWB-kampeerspecial en 100% NL Magazine

Laatste update 17 april 2024 Leestijd: 2 min

Het begin van het kampeerseizoen is het moment voor consumenten om hun caravan, camper of vouwwagen weer van stal te halen of om er een aan te schaffen. BOVAG haakt daarop in door het BOVAG-kampeerbedrijf te promoten in GoCamping, de kampeerspecial van ANWB, en in het 100% NL Magazine. De boodschap daarin is dat je voor aankoop, onderhoud en reparatie bij de BOVAG-kampeervakman moet zijn. 

Het artikel in GoCamping richt zich op de leden die van plan zijn om een nieuw of gebruikt kampeermiddel aan te schaffen. Door de stappen van het schema te doorlopen, ontdekken zij of een caravan, camper of vouwwagen het beste bij hun past. Wat de uitkomst ook is, de lezer wordt verwezen naar een BOVAG-kampeerbedrijf voor aankoopadvies, onderhoud en reparatie. Zij worden doorgestuurd naar bovag.nl/kamperen, waar zij een BOVAG-kampeerbedrijf in de buurt kunnen vinden. Je kunt hier het gehele artikel bekijken. 

ANWB zet zich in om kamperen te promoten onder hun leden. Dit doen zij bijvoorbeeld door tweejaarlijks een GoCamping-editie uit te brengen en door het ANWB Ledenweekend te organiseren. BOVAG ondersteunt dit initiatief en is dit jaar ook weer aanwezig op dit weekend met promotieactiviteiten. Het ANWB Ledenweekend vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni in Vakantiepark Beerze Bulten.

Caravanonderhoud

In 100% NL Magazine benadrukken we het belang van goed caravanonderhoud, om zorgeloos te kunnen genieten van een kampeervakantie. In het artikel adviseren we lezers elke twee jaar een BOVAG Onderhoudsbeurt uit te laten voeren, zodat ze zeker weten dat hun caravan in goede conditie blijft. Ook hierin wordt doorverwezen naar meer informatie op BOVAG.nl én naar een BOVAG-caravanbedrijf in de buurt. Bekijk hier het hele artikel in het 100% NL Magazine.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring