Gloednieuwe online BOVAG-campagne rondom kampeervakman, haak ook aan!

Laatste update 07 juni 2019 Leestijd: 3 min

De nieuwe online campagne van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven staat deze periode in het teken van de vakantievoorbereiding. De boodschap die vakantiegangers tot in de zomer voorgeschoteld krijgen is dat ze voor periodiek onderhoud en slimme accessoires bij de BOVAG Kampeervakman moeten zijn. Download op deze pagina de promotiematerialen en haak met uw eigen kanalen ook in op deze campagne.

F1_1_Caravan_Berg.jpgDe nieuwe campagne wordt primair online gevoerd; daar waar kampeerders zich oriënteren op hun zomervakantie. Waar zij de laatste inkopen doen, de reis voorbereiden, bestemmingen bekijken en een adres zoeken om hun kampeermiddel ‘vakantieklaar’ te laten maken. De BOVAG Kampeervakman dus. Deze campagne loopt door tot halverwege de zomer en bereikt kampeerders ook tijdens hun vakantie als zij op de camping online zijn. Halverwege de zomervakantie switcht de campagne van vakantievoorbereiding en onderhoud naar de aankoop van een nieuw kampeermiddel. Als het zover is vertellen wij u hier meer over!

Promotie op evenementen

In dat kader van de campagne is BOVAG dit jaar te vinden op meerdere evenementen met de BOVAG Ideeënbus: propvol inspiratie en tips voor je caravan, camper en vouwwagen. Ook de BOVAG-pitstop wordt dit jaar weer ingezet, waar kampeerders hun kampeermiddel technisch kunnen laten checken en meer informatie krijgen over de BOVAG Onderhoudsbeurt. Zo stond BOVAG op 12 mei met de BOVAG Pitstop op het ANWB Kampeerweekend. Aan de start van de zomervakantie staat BOVAG op de laatste verzorgingsplaats voor de Belgische grens om vakantiegangers te informeren over de staat van hun kampeermiddel en praktische caravan- en camperboekjes en strandballen uit te delen.

Nieuw: banners en filmpje

In de toolkit vindt u banners in verschillende formaten. U heeft daarnaast de keuze tussen statische banners (JPG-formaat) en geanimeerde banners (GIF-formaat). Gebruik de banners op uw website of deel ze via sociale media om uw expertise als BOVAG Kampeervakman te benadrukken en ook mee te liften op de campagne. Er is ook een informatief filmpje gemaakt over de controle van de gasinstallatie, die onderdeel is van de BOVAG Onderhoudsbeurt, inclusief het G607-keurmerk. Breng dit filmpje ook onder de aandacht van uw klanten, zodat ze goed voorbereid op vakantie gaan.

Aan de slag:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring