Dit levert de nieuwe opleiding G607 gaskeuring u op

Laatste update 10 januari 2019 Leestijd: 3 min

Steeds meer campinghouders in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk stellen het G607-keurmerk op het kampeermiddel verplicht. Dit doen zij op aansporen van hun verzekeraar, want ook die stelt het G607-keurmerk in toenemende mate als een verplichting. BOVAG organiseert samen met Gimeg een opleiding om Nederlandse monteurs voor deze keuring te certificeren. Na afronding van de opleiding mag u de keuring vijf jaar lang uitvoeren én heeft u de kans om een groeiende klantgroep te bedienen en ontzorgen. Meld u of uw monteur dus snel aan voor de tweedaagse opleiding op 16 en 17 april 2019.

BOVAG loopt graag voorop als het gaat om professionaliseren van de branche en het aanbieden van kwalitatief goede opleidingen. Vandaar dat BOVAG deze opleiding sinds een paar jaar samen met Gimeg aanbiedt. Van monteurs die de opleiding tot nu toe hebben gevolgd, krijgt de opleiding een buitengewoon hoge waardering. Inmiddels zijn er zo’n 100 bedrijven in Nederland die een gecertificeerde G607-monteur hebben, nagenoeg allemaal BOVAG-kampeerbedrijven. Wilt u deze klanten ook kunnen bedienen? Meld uzelf of uw monteur(s) dan uiterlijk 6 februari aan voor de opleiding G607 gaskeuring die dit jaar wordt gegeven op 16 en 17 april. Alleen bij een totaal van minimaal 35 aanmeldingen kan de opleiding doorgaan.

Op mijn.bovag.nl/G607 leest u alles over deze opleiding, de bijbehorende kosten én hoe u zich kunt inschrijven.

Wat levert het u concreet op?

  • Officieel certificaat (5 jaar geldig), het bewijs dat u de opleiding heeft gevolgd
  • De mogelijkheid om de G607 gaskeuring 5 jaar lang uit te voeren
  • De mogelijkheid om ook Duitse caravans en campers te onderhouden
  • Klantnummer van het DVFG (Deutscher Verband Flüssiggas), waarmee de formulieren en stickers voor de keuring besteld kunnen worden
  • Kans om deze groeiende klantgroep te bedienen en te ontzorgen, waarmee u uw bedrijf positief profileert als professioneel kampeerbedrijf

Heeft u deze opleiding al eens gevolgd, maar bent u niet geslaagd? Herkansen kan ook dit voorjaar. Wilt u herkansen, stuur dan een e-mail met uw gegevens naar caravancamper@bovag.nl.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring