Let op: laatste kans om BOVAG-enquête cao Carrosserie in te vullen

Laatste update 12 april 2019 Leestijd: 2 min

De enquête waarin BOVAG input ophaalt voor de aankomende onderhandelingen voor de nieuwe cao Carrosserie staat nog open tot maandag 15 april 9.00 uur. Waar moet volgens u extra aandacht voor komen in de nieuwe cao en wat moet qua arbeidsvoorwaarden anders worden geregeld? Laat het weten via enquête! BOVAG neemt uw input mee in het advies aan de werkgeverspartijen die de onderhandelingen voeren. Kunnen wij op uw medewerking rekenen?

De huidige cao Carrosserie eindigt eind mei 2019. Binnenkort starten de betrokken partijen de gesprekken voor de totstandkoming van een nieuwe cao voor de carrosseriesector. De onderhandelingen voor cao Carrosserie zijn onderdeel van de onderhandelingen voor meerdere cao’s die onder cao Metaal en Techniek vallen.

Rol BOVAG

BOVAG heeft op dit moment geen formele rol in deze onderhandelingen. Gezien de grootte van onze achterban – ruim 380 (ruit-)schadeherstellers – vindt BOVAG het echter wel belangrijk dat wij als uw belangenbehartiger wél input aanleveren bij de werkgeverspartijen die betrokken zijn bij de totstandkoming van uw nieuwe cao Carrosserie.

Invullen kost ongeveer tien minuten

Deze enquête bestaat uit twaalf vragen en invullen kost u circa tien minuten. De link naar het onderzoek heeft u in uw mailbox ontvangen. Heeft u geen e-mail gezien? Misschien is deze in uw ongewenste mail terecht gekomen? U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan sturen wij de vragenlijst opnieuw.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring