Hoe werd AutoHaarhuis Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019? Kom zelf kijken!

Laatste update 12 april 2019 Leestijd: 3 min

De verkiezingsstrijd voor ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar’ barst weer los. Aanmelden kan inmiddels op mijn.bovag.nl/onafhankelijkautobedrijfvanhetjaar. Benieuwd naar het geheim van de winnaar van de verkiezing 2018-2019? Kom dan naar de kijkdag op 15 mei in de avond bij AutoHaarhuis in Geesteren. De concrete invulling houden we nog even geheim, maar hou mijn.bovag.nl in de gaten voor meer informatie en aanmelden voor de kijkdag. Het belooft een interessante avond te worden.

‘Een bedrijf dat zich mooi en smaakvol presenteert en waarin de jury alle positieve elementen van de VOC- handelsmentaliteit herkent’. Zo typeerde de jury AutoHaarhuis oktober vorig jaar. Verder noemde de jury dit bedrijf ‘een full service bedrijf binnen een ‘one stop shopping’ concept vanuit een opvallend mooi en verzorgd pand in een landelijke omgeving. Het bedrijf is klaar voor de toekomst met veel aandacht voor training en opleiding, sturen op cijfers en prachtige aftersales voorzieningen.’ Reden genoeg om een kijkje te nemen en van de broers Gerard en Hans Haarhuis zelf te horen hoe zijn hun bedrijf managen. En AutoHaarhuis heeft sinds het behalen van haar titel niet stilgezeten. Ook hierover ziet en hoort u deze avond meer.  

Waarom verkiezingen? 

Elk jaar organiseert BOVAG de verkiezing ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar’. Goed voor autobedrijven om elkaar scherp te houden en te leren van elkaar. Tegelijkertijd brengen we hiermee het BOVAG-merk bij Nederlanders onder de aandacht. 

Meedoen 

Het is een misverstand dat alleen grotere autobedrijven in aanmerking zouden kunnen komen voor de prijs. Alle leden van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven kunnen zich via mijn.bovag.nl aanmelden. Uw bedrijf kan ook als kandidaat worden voorgedragen vanuit garageformules of vanuit de buitendienst van BOVAG en een aantal BOVAG-partners.

Vanuit de aanmeldingen en voordrachten selecteert de onafhankelijke jury een top tien. Deze bedrijven worden vervolgens geïnformeerd en geschouwd door W&D consultants. Ook krijgen deze autobedrijven een bezoek van één of meer mystery shoppers. Op basis van de rapportages hierover kiest een vakkundige jury de drie autobedrijven die doorgaan naar de finale. 

De finale 

De jury gaat bij drie bedrijven uit de eerder geselecteerde top 10 langs voor een persoonlijke kennismaking en een uitvoerig bedrijfsbezoek. Vervolgens kiezen zij een winnaar die bekend wordt gemaakt op het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 8 oktober 2019. 
 
Meer info en aanmelden voor de verkiezingen 2019-2020

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring