BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 29 mei 2019 Leestijd: 2 min

10 Verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Jaarlijks organiseert BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Met deze verkiezing profileren wij BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf én brengen wij tegelijkertijd het BOVAG-merk onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

Op vrijdag 22 maart 2019 gaven we het startsein voor alweer een nieuwe editie van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Vorig jaar heeft BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven de opzet voor haar verkiezing van Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar vernieuwd en verbeterd.  

Nieuwe opzet: de veranderingen

  • Bedrijven die zichzelf aanmelden kunnen dat nog steeds doen, maar daarbij kiezen we voor een simpeler en minder tijdrovend proces. U hoeft zelf geen stemmen meer te werven bij consumenten, maar u moet wel kort onderbouwen waarom u vindt dat uw bedrijf in aanmerking komt voor de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar.
  • Uw bedrijf kan ook als kandidaat voorgedragen worden vanuit garageformules of vanuit de  buitendienst van een aantal BOVAG-partners.
Vanuit de aanmeldingen en voordrachten selecteert de onafhankelijke jury een top tien. Deze bedrijven worden vervolgens geïnformeerd en doorlopen daarna het zelfde proces als in de voorgaande jaren. Dit proces staat hieronder omschreven.

Aanmelden niet meer mogelijk

Onafhankelijke autobedrijven konden zich tot en met 30 april 2019 aanmelden voor de verkiezing.

Van tien naar drie

De autobedrijven in de top 10 worden geschouwd door W&D consultants en krijgen bezoek van één of meer mystery shoppers. Op basis van de rapportages hierover kiest een vakkundige jury de drie autobedrijven die doorgaan naar de finale.

Ontknoping

Vervolgens gaat de jury bij de top drie langs voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking en een uitvoerig bedrijfsbezoek. De spannende ontknoping van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 8 oktober 2019.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring