BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 01 september 2021 Leestijd: 3 min

10 Verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022

Na een onderbreking vanwege Corona organiseert BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven opnieuw de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Met deze jaarlijkse verkiezing profileren wij BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf onder consumenten en branchegenoten én brengen wij tegelijkertijd het BOVAG-merk onder de aandacht.

Onafhankelijk_Autobedrijf_vanhet_Jaar_2022.png

Op donderdag 1 juli 2021 is de aanmeldperiode voor de nieuwste editie van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022 gestart. Doet u ook mee? Wie weet wordt u de opvolger van Carprof Valentijn en sleept u de titel in 2022 in de wacht. 

Hoe gaat het in z’n werk? 

  • U kunt zelf uw bedrijf aanmelden voor de verkiezing door, heel simpel, onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Maar u kunt ook door anderen worden voorgedragen. Bijvoorbeeld vanuit uw garageformule, de buitendienst van BOVAG of een aantal BOVAG-partners.  
  • Vanuit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke jury tien genomineerde bedrijven. Deze bedrijven worden uiteraard door BOVAG geïnformeerd.  
  • De tien genomineerden worden vervolgens geschouwd door Vibber en krijgen bezoek van één of meer mystery shoppers.  Op basis van de rapportages hierover kiest de jury de drie autobedrijven die doorgaan naar de finale.  
  • De jury gaat bij deze drie finalisten langs voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking en een uitvoerig bedrijfsbezoek. 
  • De spannende ontknoping van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 22 maart 2022. 

Hoe kan ik mijzelf aanmelden? 

Alle BOVAG-onafhankelijke autobedrijven kunnen meedoen. Of u nou een groot bedrijf heeft of juist klein, alleen sales- of aftersalesactiviteiten doet, iedereen maakt kans. Dus, bent u apetrots op uw bedrijf? Blinkt u uit in sales of aftersales? Meld u dan uiterlijk 31 augustus 2021 aan voor de verkiezing door dit korte aanmeldformulier in te vullen. Belangrijk is om in uw motivatie aan te geven waarom u vindt dat uw bedrijf in aanmerking komt voor de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Ga daar in ieder geval in op hoe uw bedrijf zich onderscheidt richting de klant, ook online. Hoe denkt u bijvoorbeeld een goede uitgangspositie te hebben voor de toekomst?  

Aanmelden 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring