Consument meest positief over viaBOVAG.nl

Laatste update 09 oktober 2018 Leestijd: 2 min

ViaBOVAG.nl is de occasionwebsite die de consument het meest waardeert. Dat bleek eerder al uit onderzoek van WUA. Een nieuw onderzoek, nu van Mediatest onder 500 consumenten, bevestigt dat.

Consumenten geven de website een 8,1 als rapportcijfer. Eenmaal bekend met de website overwegen méér consumenten viaBOVAG.nl dan de andere occasionwebsites. Ze herkennen en waarderen  het onderscheidend vermogen van onze website zeer. Dat komt vooral door eigenschappen als betrouwbaar, garantie, zekerheid en kwaliteit. En dat is niet verrassend omdat veel consumenten nog steeds grote onzekerheid kennen als het gaat om het kopen van een occasion,. Het vertrouwen ontbreekt terwijl het wel gaat om een grote financiële beslissing. ViaBOVAG.nl heeft als enige occasionwebsite een geloofwaardig antwoord op die onzekerheid, waardoor viaBOVAG.nl vaak als favoriete website uit de bus komt.

Rapportcijfer-viabovag.png
Merkwaarden.png

Stap in

Bent u als autobedrijf nog niet ingestapt? Als u snel instapt, kunt u ook nog snel profiteren van een aantal maanden gratis adverteren. https://mijn.bovag.nl/viabovag.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring