Bijna vol: training bevoegdheidsverlenging BOVAG Keurmeester

Laatste update 19 november 2018 Leestijd: 2 min

Elke BOVAG Keurmeester moet geregeld zijn bevoegdheid verlengen. Heeft u een keurmeester in de werkplaats wiens bevoegdheid verloopt? Stuur hem dan dit najaar nog naar de periodiek verplichte training. Let op: de trainingsdagen zijn zo goed als volgeboekt.

Alle BOVAG caravan-, camper- en aanhangwagenbedrijven met een werkplaats moeten een gecertificeerde BOVAG Keurmeester op de werkvloer hebben. Klanten verwachten van een BOVAG-bedrijf tenslotte vakmanschap en goed opgeleid personeel. Bovendien is de aanwezigheid van een bevoegd keurmeester een lidmaatschapseis van BOVAG. 
 
De trainingen die BOVAG hiervoor ontwikkeld heeft (de Bevoegdheidsverlenging Keurmeester Specialist Keuring en Onderhoud) scholen deelnemers in één dag helemaal bij. Een examen van IBKI sluit de dag af en als dit examen wordt gehaald, is de bevoegdheid van de BOVAG Keurmeester verlengd.
 

Let op: VOL = VOL

 
De trainingen dit najaar zijn erg gewild, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar: op 15 en 20 november zijn nog enkele plekken vrij voor keurmeesters van caravan- en camperbedrijven en aanhangwagenbedrijven kunnen alleen nog terecht op 7 december. Nog meedoen? Schrijf uw keurmeester dan snel in, want VOL = VOL. Gebruik één van onderstaande links om direct in te schrijven.
 

Overige opleidingen?

 
Lukt het u niet meer om uw keurmeester dit jaar nog de training te laten volgen of bent u nog niet toe aan de bevoegdheidsverlening? Reserveer dan alvast een stoel bij toekomstige trainingen via onderstaande links ‘meer weten’. Daar leest u ook alles over alle andere trainingen die BOVAG en Innovam verzorgen voor caravan-, camper- en aanhangwagenbedrijven (zoals voor de onderstel- en opbouwbeurt).

Keurmeester caravan- en camperbedrijven aanmelden? Klik hier!
 
Keurmeester aanhangwagenbedrijven aanmelden? Klik hier!
 
Meer weten over trainingen voor caravan- en camperbedrijven? Klik hier!
 
Meer weten over trainingen voor aanhangwagenbedrijven? Klik hier!
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring