Wat moet u als verhuurder met de AVG?

Laatste update 25 mei 2018 Leestijd: 2 min

Als verhuur- of deelautobedrijf verwerkt u veel persoonsgegevens. Denk aan het maken van een kopie van paspoort of rijbewijs of het gebruik van track- & tracesystemen in auto’s. Vanaf 25 mei geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en dat heeft ook consequenties voor uw bedrijfsvoering. Waar moet u aan denken? Wat zijn de valkuilen? Kom naar een van de drie voorjaarsbijeenkomsten van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven.

De nieuwe wet schrijft voor dat u nog uitgebreider moet beschrijven hoe u bijvoorbeeld klantgegevens registreert, beveiligt, onderhoudt en verwijdert. Uw bedrijf klaarmaken is een flinke klus. Wat zijn de belangrijkste valkuilen van AVG voor verhuur- en deelautobedrijven en hoe zorgt u dat u de boel tijdig op orde heeft?

Tijdens het programma gaan we ook uitgebreid in op belangrijke onderwerpen die nu spelen, zoals criminaliteit en data. Welke kansen en bedreigingen komen er op ons pad? Hoe staat het met de verzekerbaarheid van het verhuurpark? We willen graag weten hoe u denkt over deze kwesties en uw input is van harte welkom. U bent er toch ook bij?

Data & locaties

U bent van harte welkom op een van de volgende locaties: De ontvangst is vanaf 18.30 uur, dan staat een buffet voor u klaar. Aan het eind van het programma sluiten we af met een borrel, zodat u de gelegenheid heeft om uw collega’s weer even te spreken.

Meld u vandaag nog aan!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring