Regiobijeenkomst BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven | Zwolle

Terug

BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven gaat dit voorjaar de regio in. Op twee locaties in het land organiseert BOVAG een regiobijeenkomst en in het programma combineren we zogezegd ‘het nuttige met het aangename’.

Op woensdag 23 mei vindt er een regiobijeenkomst plaats in het Van der Valk Hotel in Zwolle. Het ontvangst is vanaf 18.30 uur, dan staat een buffet voor u klaar. En natuurlijk sluiten we het programma af met een borrel, zodat u de gelegenheid heeft om uw collega’s weer even te spreken.

Inhoud

Het inhoudelijke programma start om 19.30 uur en draait hoofdzakelijk om onderwerpen die te maken hebben met criminaliteit, data en privacy. Net als altijd gaan we ook uitgebreid met u in op belangrijke onderwerpen die nu spelen. Hoe staat het eigenlijk met de verzekerbaarheid van het verhuurpark? En bent u op tijd klaar voor de nieuwe privacywet die per 25 mei 2018 ingaat? Net als vorig jaar staan de regiobijeenkomsten onder de bezielende leiding van professioneel dagvoorzitter Gert-Jan Jansen.

Wacht niet tot morgen, meld u vandaag nog aan!

Meld u aan voor de bijeenkomst op 23 mei in Zwolle

Toelichting programma

Actueel | Wat er speelt in onze branche

Wat zijn vandaag de dag de kansen en bedreigingen voor verhuur- en deelautobedrijven en hoe ontwikkelt onze branche zich de komende tijd? Hoe gaan we om met de verzekerbaarheid van de verhuurvloot, nu verzekeraars steeds kritischer worden? En wat kunnen we gezamenlijk doen aan de toenemende druk vanuit de overheid die verwacht dat onze branche een actievere rol gaat spelen bij criminaliteitsbeheersing? Tijdens de regiobijeenkomst gaan we hier graag over met u in gesprek. Ook is er alle ruimte om uw vragen te stellen of ideeën aan te dragen. We willen graag weten hoe denkt over deze kwesties en uw input is van harte welkom!

AVG | Bent u al klaar voor de nieuwe privacywet?

Binnen de verhuur- en deelautobranche worden relatief veel persoonsgegevens verwerkt. Denk aan het maken van kopieën van paspoorten of rijbewijzen en het gebruik van Track & Trace-systemen in huur- en deelauto’s. Het is belangrijk dat verhuur- en deelautobedrijven hier verstandig mee omgaan en het juridische aspect goed regelen. Bent u al klaar voor de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 ingaat? Vanwege deze nieuwe wet moet u straks nog uitgebreider beschrijven hoe u bijvoorbeeld klantgegevens registreert, beveiligt, onderhoudt en verwijdert. Uw bedrijf klaarmaken voor de nieuwe AVG is een behoorlijke klus en u riskeert een boete als u niet aan de wet voldoet. Wat zijn concreet de consequenties van AVG voor verhuur- en deelautobedrijven? Wat zijn de belangrijkste valkuilen en hoe zorgt u dat u de boel tijdig op orde heeft?

 

Op een rijtje:

  • Locatie: Van der Valk Hotel
    Nieuwleusenerdijk 1
    8028 PH Zwolle
  • Datum: 23 mei 2018
    Van 18:30 - 22:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring