Nieuw BOVAG-programma: bereid uw tankstation voor op de toekomst

Laatste update 08 mei 2018 Leestijd: 2 min

Bent u iemand die graag nieuwe dingen probeert en verder kijkt dan vandaag? Doe dan mee aan het nieuwe programma, ‘Start je businessplan in één dag’ op woensdag 30 mei in Bunnik. In deze pilot gaat u aan de slag met een toekomstproof businessplan waarin rekening wordt gehouden met de uitdagingen die op uw pad komen als tankstation-ondernemer.

Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een concreet actieplan dat u onder professionele begeleiding in 6 maanden uitrolt tot uw businessplan.

Meld u direct aan

5 redenen om mee te doen:

  1. U zit met een groep gelijkgestemde ondernemers aan tafel. Alle deelnemers zijn ondernemers met een tankstation die allemaal worstelen met dezelfde vraagstukken als ‘Moet ik nu al investeren, of toch afwachten?’ ‘Hoe snel gaat elektrisch rijden zich ontwikkelen?’etc.
  2. Alle trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op uw bedrijf, komen tijdens de workshop aan bod. BOVAG deed zelf onderzoek en voegde andere onderzoeken samen om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de uitdagingen die op u af komen.
  3. U bent even uit de waan van de dag aan de slag met de toekomst van uw bedrijf.
  4. Tijdens het programma wordt u ondersteund door ervaren experts, zowel van BOVAG als extern in gehuurde professionals.
  5. U volgt een intensief en uitgebreid programma voor de looptijd van een half jaar. Omdat u deelneemt aan een pilot zijn hier voor u geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Bent u erbij? Klik dan hier voor meer informatie of meld u direct aan. Omdat dit een pilot is zijn er maar 15 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring