Pilot 'Start je businessplan in 1 dag' voor tankstation-ondernemers

Terug

BOVAG ontwikkelde een nieuw programma dat ondernemers helpt bij het maken van een toekomstbestendig businessplan. Op 30 mei wordt een pilot van dit programma getest onder tankstation-ondernemers. In de pilotgroep zijn 12 plaatsen beschikbaar. Ondernemers die actief aan de slag willen met de toekomst van hun bedrijf zijn van harte welkom om hier kosteloos aan deel te nemen.

De klant van tegenwoordig zit niet meer te wachten op middelmatige winkels. Hij wil verleid en verrast worden. En hij winkelt net zo makkelijk online als in een fysieke winkel. Wat maakt uw bedrijf interessant voor die moderne, snelle klant? Die klant is niet de enige uitdaging voor u als ondernemer. De toenemende verstedelijking, datagebruik en de toegang tot data, de opkomst van de elektrische auto en straks de waterstofauto of deelconcepten die aan populariteit winnen. Stuk voor stuk ontwikkelingen die in meer of mindere mate invloed (gaan) hebben op uw businessmodel.

Aan de slag met uitdagingen

Met het programma 'Start je businessplan in 1 dag' gaat u concreet aan de slag met bovenstaande uitdagingen. Uit de waan van de dag, samen met ondernemers die met soortgelijke vragen worstelen. Na een intensieve werkdag waar u met door de wol geverfde coaches aan de slag gaat met uw eigen bedrijfsplan, gaat u aan het einde van de dag naar huis met een concreet actieplan waarmee u het komende halfjaar verder aan de slag gaat.

Intensief programma

We zeggen het u eerlijk vooraf: het wordt geen dagje achterover leunen en experts aanhoren. 'Start je businessplan in 1 dag' is een intensief programma voor ondernemers die echt aan de slag willen met de toekomst van hun bedrijf. En dan geldt ook: no guts, no glory. U wordt uitgedaagd om na te denken over uw onderscheidend vermogen en hoe u dit vervolgens kunt vertalen in een concreet actieplan. Natuurlijk helpen we u. Met de juiste coaches, met gemotiveerde collega-ondernemers, met de laatste trends en ontwikkelingen. Maar de bal ligt bij u.

Voor wie?

 • U wilt verder met uw bedrijf, ziet de noodzaak van een goed businessplan in en bent bereid de handen uit de mouwen te steken
 • U wilt investeren in uw bedrijf, in uw mensen, in uzelf
 • U staat open voor nieuwe ontwikkelingen en nieuwe idee├źn, ook van anderen
 • U ziet altijd kansen
Als u zich herkent in bovenstaande punten, meld u dan direct aan voor de sessie op 30 mei. 

Coaching 

'Start je businessplan in 1 dag' is een totaalprogramma. U stelt weliswaar uw actieplan op in 1 dag, maar in de maanden daarna rolt u dit actieplan uit tot een businessplan. Op een aantal momenten wordt u vanuit het programma gecoacht op zaken waar u tegenaan loopt bij het maken van het plan. Drie maanden na de bijeenkomst vindt een businesscoachingsgesprek plaats met een ervaren adviseur. Na een half jaar heeft u als het goed is uw businessplan gereed. Een terugkomdag, waarbij alle deelnemers hun ervaringen kunnen delen, vormt de afsluiting van het programma. 

Programma

 • 08.30 uur     Inloop met koffie en thee
 • 09.00 uur     Ochtendprogramma
 • 13.00 uur     Lunch
 • 13.45 uur     Middagprogramma 
 • 16.00 uur     Afsluiting

Aanmelden

Voor deze (gratis) pilot zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u daarom snel aan!

Aanmelden  

Op een rijtje:

 • Locatie: BOVAGhuis
  Kosterijland 15
  3981 AJ Bunnik
 • Datum: 30 mei 2018
  Van 08:30 - 16:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring