Haak ook aan op de nieuwe onderhoudscampagne voor caravan- en camperbedrijven en download de toolkit

Laatste update 02 augustus 2021 Leestijd: 3 min

BOVAG kijkt terug op een zeer succesvol ANWB Kampeerweekend, waar we stonden met de BOVAG Pitstop. Tijdens dit event zijn filmpjes gemaakt waarmee we de BOVAG-vakman én de BOVAG Onderhoudsbeurt gaan promoten. BOVAG gaat hiermee promotie maken, maar u kunt ook zelf aan de slag. Download hieronder de toolkit die we speciaal voor u hebben gemaakt, met deze filmpjes, diverse webbanners, posters en een folder.

Voor goed onderhoud en schadeherstel aan je caravan, camper of vouwwagen moet je bij een BOVAG-caravan- of camperbedrijf zijn. Die boodschap verkondigt BOVAG dit jaar in een campagne aan het grote publiek. De aftrap van deze campagne was op zondag 22 april tijdens het ANWB Kampeerweekend op camping de Wildhoeven in Emst. In het stralende voorjaarszonnetje reden tientallen caravans, campers en vouwwagens door de BOVAG Pitstop. De BOVAG-vakmannen inspecteerden de staat van onderhoud van de kampeermiddelen en adviseerden eigenaren over mogelijke verbeterpunten. BOVAG roept tijdens de campagne kampeerders op om bij de BOVAG-vakman langs te gaan voor een ‘pitstop’. Want alleen met een goed onderhouden kampeermiddel hebben heb je Zorgeloze Vakantie Garantie!

Toolkit

BOVAG heeft diverse promotiematerialen ontwikkeld die leden van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven kunnen inzetten om kampeerders zelf op de roepen om voor vertrek bij de vakman in kwestie langs te komen voor een pitstop. De toolkit bestaat uit:

Promotiefilm

 

Fotoimpressie ANWB Kampeerweekend

Ook interessant voor u


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring