BOVAG voert campagne voor onderhoud kampeermiddelen

Laatste update 24 april 2018 Leestijd: 3 min

Voor goed onderhoud en schadeherstel aan je caravan, camper of vouwwagen moet je bij een BOVAG-caravan of -camperbedrijf zijn. Die boodschap gaat BOVAG dit jaar breed aan het publiek verkondigen. Dat doen we op diverse publieksevenementen en online en offline.

Onder kampeerders staat BOVAG en de BOVAG Onderhoudsbeurt voor kwaliteit, zekerheid en vakmanschap. Een imago om trots op te zijn én een boodschap om van de daken te schreeuwen. Van april tot oktober is BOVAG daarom aanwezig op plekken waar consumenten zich oriënteren op de aankoop van een kampeermiddel of het onderhoud daarvan. We roepen kampeerders daarbij op om bij de BOVAG-vakman langs te gaan voor een ‘pitstop’. Want alleen met een goed onderhouden kampeermiddel heb je Zorgeloze Vakantie Garantie!
Campagnebeeld-onderhoudscampagne-2018.jpg
Campagnebeeld

Evenementen

Tijdens publieksevenementen zoals het ANWB Kampeerweekend organiseren we de BOVAG Pitstop. Daar kunnen kampeerders terecht voor al hun vragen over het onderhoud en schade aan hun caravan. BOVAG gaat tijdens het event bovendien extra aandacht vragen voor bandenspanning van hun kampeermiddel.

Kwaliteit

De belofte dat de BOVAG-vakman staat voor de beste kwaliteit moeten we natuurlijk wel waarmaken. Daarom maakt BOVAG Caravan- en Camperbedrijven een kwaliteitsslag. Keurmeesters worden bijgeschoold en de opleiding voor nieuwe instroom wordt aangepakt, de werkinstructie caravan is vernieuwd en die voor campers volgt snel en de lat om lid te zijn van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven ligt hoog.

Aanhaken

Natuurlijk stelt BOVAG ook weer materiaal beschikbaar die u op uw eigen website, nieuwsbrief en sociale media kunt inzetten. Zo is er een flyer ontwikkeld boordevol informatie over de BOVAG Onderhoudsbeurt, zijn er de posters 'BOVAG-onderhoud = waardebehoud' en maakt BOVAG een gloednieuwe editie van het boekje 'BOVAG goed uitgerust' met daarin informatie om optimaal te genieten van een kampeermiddel.

Download hieronder de folder en posters over de onderhoudsbeurt en de poster over waardebehoud.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring