Gebruik de vernieuwde werkinstructie

Laatste update 19 april 2018 Leestijd: 2 min

Heeft u de gele BOVAG-map binnen zien komen via de post? In deze map zit de vernieuwde werkinstructie BOVAG Onderhoudsbeurt. De werkinstructie is samen met leden onder de loep genomen. De aangescherpte versie bevat een compleet overzicht van alle keuringseisen en onderhoudsvoorschriften voor caravanonderhoud. Het vernieuwen van de werkinstructie draagt bij aan de kwaliteitsslag die BOVAG Caravan- en Camperbedrijven op dit moment maakt.

Als BOVAG-bedrijf onderscheidt u zich met het BOVAG-keurmerk én met de BOVAG Onderhoudsbeurt in de kampeermarkt. Het BOVAG-caravan en -camperbedrijf is immers een vakman en BOVAG-bedrijven staan voor kwaliteit. Dat beloven we klanten en die belofte willen we blijven waarmaken. Daarom is het belangrijk dat BOVAG-bedrijven gezamenlijk werken aan de kwaliteit van ons product.

Map

Alle leden die de BOVAG Onderhoudsbeurt voor caravan (en vouwwagen ) uitvoeren hebben per post een map ontvangen met daarin een geprinte versie van de werkinstructie. Dat maakt het makkelijk om de werkinstructie in de werkplaats neer te leggen zodat monteurs het snel kunnen raadplegen. De werkinstructie is ook digitaal als PDF beschikbaar.

Camper en aanhangwagen


De werkinstructies voor camper en aanhangwagen worden op dit moment vernieuwd. Zodra deze af verstuurt BOVAG deze per post naar betreffende leden.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkinstructie. Stuur een e-mail naar caravancamper@bovag.nl.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring