De BOVAG-bedrijven zijn klaar voor de Red Bull Caravanrace

Laatste update 18 mei 2018 Leestijd: 2 min

Op de Jumbo Racedagen van komend Pinksterweekend leveren diverse BOVAG-bedrijven caravans voor de eerste Red Bull Caravanrace. Ook Max Verstappen en Daniel Ricciardo zullen met door BOVAG-bedrijven geleverde caravans over het circuit racen. Daarnaast zorgt BOVAG zelf voor geprepareerde auto’s.

Dit jaar vindt voor het eerst de Red Bull Caravanrace plaats tijdens de Jumbo Racedagen. Verschillende BOVAG-bedrijven zorgen ervoor dat de deelnemers van de Caravanrace op 20 en 21 mei 2018 op Circuit Zandvoort allemaal over het juiste materiaal beschikken. BOVAG zelf stelt speciaal voor de Caravanrace geprepareerde auto's beschikbaar, terwijl de caravans door meerdere BOVAG-bedrijven geleverd worden. Op deze manier wil BOVAG aandacht vragen voor de Onderhoudscampagne 2018 voor BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. 

Tijdens de Red Bull Caravanrace nemen veertien teams van twee deelnemers het tegen elkaar op in door henzelf gepimpte caravans. De veertien teams hebben zich gekwalificeerd voor het evenement door deel te nemen aan een actie van Red Bull. Op eerste pinksterdag pimpen de teams hun eigen caravan, die vervolgens door Max Verstappen en Daniel Ricciardo zullen worden beoordeeld. Die beoordeling bepaalt de startpositie van de teams voor de race, die op tweede pinksterdag verreden wordt. Voor meer informatie over het evenement, bezoek de website van Red Bull.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring