5 redenen om aan te melden voor de kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’

Laatste update 17 mei 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert samen met Alfa Accountants en Adviseurs de kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’ op verschillende plekken in Nederland. Daarin komen de belangrijkste punten van bedrijfsverkoop, bedrijfsoverdracht en bedrijfsbeëindiging aan bod. Heeft u zich nog niet aangemeld? We geven u 5 redenen waarom u deze kennissessie niet mag missen!

  1. Praktisch toepasbaar: de kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’ neemt u stapsgewijs mee in  de belangrijkste onderdelen van een overdracht, verkoop en beëindiging. Denk aan de fiscale en financiële aspecten ervan.
  2. Bijtijdse voorbereiding: een goede bedrijfsoverdracht neemt ongeveer vijf jaar in beslag. Ook al heeft u op dit moment geen concrete plannen, dan nog is het goed om te weten waar u op moet letten.
  3. Bron van ervaring: Alfa Accountants & Adviseurs heeft jarenlange ervaring met bedrijfsverkopen, -overdrachten en -beëindigingen in de automotive sector en weet precies waar u aan moet denken.
  4. Praktijkervaringen van uw collega’s: tijdens de kennissessie delen twee collega-ondernemers hun ervaringen met u.
  5. Bij u in de buurt: er worden dit jaar nog vier kennissessies gehouden op verschillende plekken in Nederland. Er is er allicht een bij u in de buurt! 

Data en locaties

  • 22 mei - Alfa Accountants en Adviseurs in Nijverdal (meer info)
  • 6 juni - Alfa Accountants en Adviseurs in Aalsmeer (meer info)
  • 17 oktober - Alfa Accountants en Adviseurs in Hoogeveen (meer info)
  • 14 november - Alfa Accountants en Adviseurs in Gorinchem (meer info)
De avond start om 18.00 uur met soep en een broodje. Het inhoudelijke programma begint om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur met een borrel. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, dit is onderdeel van uw BOVAG-lidmaatschap.

Meld u direct aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring