Succesvolle Leden-bezoeken-ledendag 2018

Laatste update 08 juni 2018 Leestijd: 2 min

De Leden-bezoeken-ledendag van 7 juni was een succes. De ruim negentig aanwezigen genoten van een informatieve dag in het BOVAGhuis en gingen op bezoek bij Shell De Wetering. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.

De bijeenkomst in het BOVAGhuis werd afgetrapt door Gert-Jan Jansen, waarna voorzitter Mark de Graaf de actualiteiten doornam. Hij vertelde onder andere dat BOVAG hard werkt aan een factsheet met milieuregels en wetgeving zodat straks eenvoudig kan worden afgevinkt waar je als ondernemer aan moet voldoen. Zo voorkom je verrassingen als de inspectie langskomt. Ook heeft Susanne Wolffenbuttel zich voorgesteld als nieuw bestuurslid namens de poetsbedrijven. 
 
BOVAG-jurist Melle Koelemaij gaf een presentatie over de Algemene Verordening Persoonsgegevens en Caroline Bekkering en Laura Weijland van BOVAG Werkgeverszaken lichtten de leden in over de actualiteiten rondom het sociaal economische beleid. Het officiƫle gedeelte werd afgesloten met de bekendmaking van de Nationale Autowasdag, die dit jaar in het teken staat van Villa Pardoes. Stichting Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar een onvergetelijke gratis vakantie.

Lees hier meer over de Nationale Autowasdag
 

Activiteiten

  • Workshop Maarten Wessels over hoe gastvrijheid, klantvriendelijkheid en marketing het verschil maken tussen een eenmalige bezoeker en een trouwe klant.
  • Op bezoek bij Shell de Wetering, waar Johan Teunissen de leden rondleidde en zijn verhaal vertelde.
De dag werd vervolgens plenair afgesloten door Daan Noordeloos. De leden konden na afloop genieten van een heerlijke barbecue, waar zij rustig konden bijkletsen met oude bekenden en nieuwe kennissen.
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring