BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 15 juli 2021 Leestijd: 4 min

06 BOVAG Nationale Autowasdag

Eén dag auto’s wassen en poetsen voor het goede doel, dat doen we op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 3 juli!

Eén dag auto’s wassen en poetsen voor het goede doel, dat doen we op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 3 juli! Het bestuur heeft als goed doel, stichting Muziekids gekozen. Zij zetten zich in om zieke kinderen even te laten vergeten dat zij ziek zijn in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. 

De actie

Voor elke wassing die een deelnemend BOVAG-autowasbedrijf doet op 3 juli, draagt de deelnemende vestiging 1 euro af. Voor elke poetsbeurt die een BOVAG-poetsbedrijf uitvoert (op 3 juli of gedurende de hele week), draagt de deelnemer 10% van de opbrengst af. BOVAG hoopt met de Nationale Autowasdag een bedrag van minimaal €30.000,- in te zamelen voor de Muziekids. Maar dit kan natuurlijk veel meer worden als iedereen deelneemt en het mooi ‘wasweer’ wordt.

Om de actie nog leuker te maken maakt BOVAG samen met de Muziekids een kleurplaat voor kinderen. BOVAG-bedrijven die meedoen kunnen deze voorafgaand en op de Nationale Autowasdag uitdelen. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos opgestuurd worden naar het antwoordnummer van BOVAG en uit de inzendingen worden winnaars getrokken voor een dagje weg met het hele gezin.

Na afloop van de actie worden alle tekeningen verzameld door BOVAG om ze uiteindelijk samen met de cheque, van het ingezamelde bedrag, aan te bieden aan de Muziekids. Onder de noemer ‘Wij steken de Muziekids een hart onder de riem!’. Het eindbedrag wordt na 3 juli geïnventariseerd. Op de cheque komt ook uw bedrijfsnaam als u meedoet aan deze actie. 

Meedoen met uw BOVAG-autowas- of poetsbedrijf 

  • Meld u uiterlijk 10 juni aan via de aanmeldlink onderaan deze pagina. | U ontvangt in de week van 19 juni de kleurplaten en een spandoek, waarmee u kunt laten zien dat uw bedrijf deelneemt aan de BOVAG Nationale Autowasdag. Let op: alleen bedrijven die zich aanmelden krijgen het spandoek en kleurplaten toegestuurd en alleen zij worden op www.bovag.nl genoemd als deelnemer. Let op: bij aanmelding geeft u ook het te ontvangen aantal kleurplaten op.
  • Download het promotiepakket (onderaan de pagina) | Gebruik het promotiemateriaal om de BOVAG Nationale Autowasdag lokaal onder de aandacht te brengen en natuurlijk om te laten zien dat uw bedrijf die dag meedoet. U kunt bijvoorbeeld een voorbeeldpersbericht en posters downloaden, die u kunt voorzien van uw eigen bedrijfsnaam- en logo.
  • Afronding actie | Achteraf vragen wij de deelnemers aan te geven hoeveel geld ze hebben binnengehaald voor de Muziekids op 3 juli. Over de verdere afhandeling ontvangt u vlak voor de actie instructies.
  • Cheques en kleurplaten | Wilt u gebruikmaken van de voorbeeldcheque, of heeft u extra kleurplaten nodig? Kijk onderaan deze pagina voor de toolkit en extra items.  

Deelname

Klik hier om direct in te schrijven en mee te doen aan de Nationale Autowasdag. Laten we er met de branche weer een succesvolle dag van maken!

Goede doel

Stichting Muziekids zet zich in voor zieke kinderen om hun ziekzijn even te vergeten. Inmiddels zijn er zeven kinderziekenhuizen met een Muziekids-studio, maar dat moeten er véél meer worden. Want muziek maken, zingen of plaatjes draaien is niet alleen leuk het heeft ook nog een positieve werking op het herstelproces.
Kijk op www.muziekids.nl voor meer informatie.

Meld u nu aan voor de Nationale Autowasdag

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring