OOTW Zomeractie van start 

Laatste update 19 juni 2018 Leestijd: 2 min

Deelnemers van de e-learnings van OOTW maken in de periode juli en augustus kans op cadeaubonnen. OOTW verloot de prijzen onder medewerkers die in deze periode minimaal drie e-learnings van het opleidingsfonds voor de tankstation- en autowasbranche maken.

Het nuttige met het aangename verenigen: de wat minder drukke zomerperiode is een uitgelezen moment om kennis en vaardigheden bij te spijkeren, naast de nodige rust en ontspanning. Dat deelnemers daarbij kans maken op cadeaubonnen is mooi meegenomen: OOTW verloot vijf keer een cadeaubon van 50 euro en 15 keer eentje van 20 euro.
 
Kijk op www.mijnbranchepastpoort.nl voor meer informatie.

Mogelijke e-learnings

Aan de online trainingen zijn geen kosten verbonden. OOTW biedt onder andere deze e-learnings aan.
  • Wetgeving rondom tabaksverkoop 
  • Branchekennis
  • BHV
  • Carwash
  • Overvalpreventie en omgaan met agressie
  • Veiligheid op en rondom het tankstation
  • Gastvrijheid
Kijk op www.ootw.nl/e-learning  voor meer e-learnings.

Webinar manage de klant

Naast de e-learnings verzorgt OOTW webinars. De eerstvolgende is gepland op dinsdag 26 juni om 20:00 uur en heeft als thema: manage de klant; van agressie tot gastheerschap. In dit webinar staat de werkvloer centraal. Daar komen medewerkers in contact met de klant. Hoe zorg je ervoor dat dit contact prettig is voor beide partijen ook als er agressie in het spel is. De experts op dit gebied geven tips hoe medewerkers dit voor elkaar krijgen zodat ze met plezier werken volgens het principe gastheerschap met grenzen.

Kijk op www.ootw.nl voor meer informatie.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring