Burgemeester Gilze-Rijen praat op Verhuurcongres over criminaliteit

Laatste update 07 december 2018 Leestijd: 2 min

Criminaliteit is een blok aan het been van de verhuurder, maar ook van de overheid. Jan Boelhouwer, burgemeester van gemeente Gilze-Rijen, staat bekend om zijn aanpak van de regionale criminaliteit. Wat speelt er in zijn gemeente? Hoe kijkt hij naar de verhuurbranche? Hoe betrekt hij lokale verhuurbedrijven bij zijn aanpak? Op het Verhuurcongres op 9 januari 2019 neemt hij plaats op de ‘rode bank’ op het congrespodium en praat hij mee over het onderwerp criminaliteit. Wees er ook bij en meld u aan via mijn.bovag.nl/jaarcongresverhuur2019.

Op de rode bank praten deze gasten ook mee over criminaliteit:
  • Jan Bessembinders, specialist Milieu & Veiligheid bij BOVAG. Wat doet BOVAG om criminaliteit in de verhuurbranche aan te pakken? Met wie werken we samen? En wat doet BOVAG om de belangen van leden zo goed mogelijk te behartigen? Jan is dé man die zich bij BOVAG met dit onderwerp bezighoudt.
  • Frank Stortenbeker, eigenaar van Right Rent Autoverhuur. Frank deelt zijn ervaringen en vertelt wat hij in zijn bedrijf doet om criminelen buiten de deur te houden.
Onder de leiding van gastheer Johan Lammers wordt het onderwerp criminaliteit van alle kanten belicht. Hoe gaan we om met dit probleem? Welke maatregelen treffen we al, waar liggen nog kansen ter verbetering en welk handelsperspectief heeft u als individuele ondernemer? 

Rode bank

Op het Verhuurcongres staat de rode bank op het congrespodium centraal. Daarop nemen verschillende gasten plaats, die in gesprek gaan over actualiteiten. Net als op televisie! Naast criminaliteit, worden op de bank ook de verzekerbaarheid van het wagenpark en Mobility as a Service (MaaS) besproken door experts uit de branche.

Mis het niet!

Het jaarcongres op 9 januari is een dag om niet te missen! Relevante thema’s in de verhuurbranche passeren de revue, maar er is ook volop tijd om bij te praten met collega-ondernemers. U bent 9 januari vanaf 14.00 uur van harte welkom bij Veerkracht in Klarenbeek. Ga voor het gehele programma en om aan te melden naar mijn.bovag.nl/jaarcongresverhuur2019.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring