6 redenen om u aan te melden voor het Verhuurcongres

Laatste update 21 december 2018 Leestijd: 3 min

Het nieuwe kalenderjaar start met hét event in de verhuurbranche: het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven op 9 januari. Actuele thema’s, collega-ondernemers ontmoeten en dat allemaal op de bijzondere en duurzame locatie Veerkracht in Klarenbeek (vlakbij Apeldoorn). Heeft u zich nog niet aangemeld? We geven u zes redenen waarom u deze dag niet mag missen!

  1. Ontmoet collega’s uit de branche. Het programma staat vol relevante thema’s voor verhuurders, maar daarnaast is het natuurlijk het uitgelezen moment om collega-ondernemers te ontmoeten, ideeën te delen en ervaringen uit te wisselen. Daar is dus volop tijd voor ingeruimd op 9 januari.
  2. Hoor meer over belangrijke onderwerpen die spelen in de verhuurbranche. Criminaliteit, Mobility as a Service (MaaS) en verzekerbaarheid van het wagenpark. Deze onderwerpen worden behandeld op de grote rode bank op het podium. Daar nemen uiteenlopende gasten plaats die in gesprek gaan over deze prangende thema’s, onder leiding van Johan Lammers. Bijvoorbeeld burgemeester Jan Boelhouwer praat mee over criminaliteit en Hans Kwaad van AutoBinck over smart mobility. Dit interactieve programmaonderdeel wilt u niet missen! 
  3. Krijg als eerste cijfers over de verhuurbranche. Er zijn weinig cijfers over de verhuurbranche bekend, maar op het congres komt daar verandering in. BOVAG presenteert de resultaten van de korte ledenenquête. Belangrijke informatie, zodat u weet waar uw bedrijf staat ten opzichte van collega-verhuurders. En doordat dit onderzoek jaarlijks wordt gedaan, kunnen ook trends en ontwikkelingen in beeld worden gebracht.
  4. Wees op de hoogte van de afdelingsplannen voor komend jaar. Branchemanager Marjolijn Spoorenberg en afdelingsvoorzitter Wim Slagter blikken terug op afgelopen jaar en delen wat er voor 2019 op de planning staat. U bent na het congres weer helemaal op de hoogte, u heeft weer scherp wat BOVAG allemaal voor u doet en van welke producten en diensten u gebruik kunt maken.
  5. Krijg een kijkje in uw brein door Paul Smit. Waarom mislukken de meeste goede voornemens en is veranderingen zo ingewikkeld? Cabaretier, filosoof Paul Smit geeft u een uniek kijkje in uw brein en vertaalt dit naar de praktijk van uw bedrijf. Hij stipt daarbij onderwerpen als samenwerking, cultuur en beïnvloeding aan. Naast hilarisch ook leerzaam!
  6. Bezoek de bedrijvenmarkt. Op het jaarcongres kunt u de Partners in Business van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven ontmoeten en horen wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Daarnaast staan de medewerkers van BOVAG Ledenadvies en BOVAG Bemiddeling paraat om uw vragen te beantwoorden.

Meld u vandaag nog aan

U bent er toch ook bij? Op 9 januari bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom bij Veerkracht in Klarenbeek. Ga voor het gehele programma en mijn.bovag.nl/jaarcongresverhuur2019 en  klik hier om u direct aan te melden!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring