Voorjaarsevent BOVAG Tankstations: dit kwam er aan bod

Laatste update 13 april 2018 Leestijd: 4 min

Bijna negentig ondernemers kwamen afgelopen woensdag naar Amsterdam voor het voorjaarsevent van BOVAG Tankstations. Was u niet een van deze ondernemers? Of wilt u alles nog even op uw gemak teruglezen? We zetten de besproken onderwerpen voor u op een rij.

  1. Jan Paul Kerkhof herkozen | Jan Paul Kerkhof blijft nog eens vier jaar aan als afdelingsvoorzitter van BOVAG Tankstations Zijn eerste termijn zat er alweer op en hij stelde zich beschikbaar voor een tweede. De aanwezigen ondernemers stemde met luid applaus in met zijn herverkiezing. Kerkhof was vereerd met de blijk van steun en vertrouwen van zijn collega-ondernemers. Hij benadrukte aan de aanwezigen dat BOVAG ook op de achtergrond veel doet aan belangenbehartiging voor tankstations. Denk hierbij aan onderwerpen zoals statiegeld, nieuwe brandstoffen, ondergrondse keuringen en de verkoop van tabak.  
  2. Nieuw BOVAG-programma ‘Start je businessplan in 1 dag’ | Voor bedrijven die werk willen maken van hun toekomst is er een gloednieuw programma. Het programma helpt ondernemers met keuzes maken om nu én in de toekomst succesvol te zijn. Aanmelde voor de eerste bijeenkomste kan alvast via deze link. De presentatie van Niels Hansen kunt u hier downloaden.
  3. Tankstations in Cijfers 2018 | Voor de veertiende keer brengt BOVAG hét naslagwerk van de tankstationbranche uit, de eerste resultaten van Tankstations in Cijfers 2018 werden tijdens de bijeenkomst door branchemanager Erik Stern gedeeld. Lees daar meer over in het nieuwsbericht: Tankstations in Cijfers: minder shops maar meer omzet. Het complete onderzoek van Tankstations in Cijfers wordt voor de zomer gepubliceerd. De presentatie van Erik Stern kunt u hier downloaden.
  4. De nieuwe privacywet | Privacy is een hot topic. Denk maar aan het de opschudding rondom Facebook. Het is zaak dat alle ondernemers zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en transparant zijn  over wat ze er allemaal mee doen. Vanaf 25 mei 2018 zijn ondernemers verplicht om maatregelen te nemen rondom de bescherming van persoonsgegevens. BOVAG-jurist Melle Koelemaij vertelde over de nieuwe wet en liet zien welke aandachtspunten er zijn voor tankstationondernemers. Ook vertelde hij van de gratis BOVAG Privacytool die ondernemers helpt met de voorbereidingen op de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees hier alles over de AVG en de BOVAG Privacytool. Download hier de presentatie van Melle Koelemaij.
  5. Maarten Wessels over gastvrijheid | Klanten zitten niet te wachten op een standaardriedeltje aan de kassa over een dagaanbieding, maar willen verrast worden met iets origineels en persoonlijks. Daar draait het bij gastvrijheid om. En dat hele korte contact bij de kassa is in een tankstation bepalend of iemand terug komt of niet. 
  6. Inspiratiereis Amsterdam | Na afloop van het plenaire programma trok het gezelschap onze hoofdstad in. Daar bezochten ze diverse populaire horecaondernemingen en kwamen boordevol inspiratie wer terug bij de bus. Misschien zien we een van deze concepten binnenkort wel terug in een van de tankshops? Bekijk voor een impressie de foto’s van de inspiratiereis. 


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring