Gratis incompany-training OOTW met opleidingsvoucher

Laatste update 11 september 2017 Leestijd: 2 min

Het kan al vanaf tien werknemers, kosteloos een training voor het hele bedrijf of een afdeling. Ook daarvoor kunnen de opleidingsvouchers van OOTW voor ingezet worden. Elke medewerker heeft zolang de cao loopt per jaar recht op een gratis dagdeel (van vier uur) training. De huidige cao loopt tot 31 december 2017.

Medewerkers kunnen zelf een training kiezen uit de agenda op www.ootw.nl, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de vouchers bij elkaar te leggen voor een gezamenlijke incompanytraining. Dit kan dus al vanaf tien deelnemers. Samen met de trainers van het opleidingsfonds wordt dan de training samengesteld: onderwerp, materiaal, locatie, aantal dagdelen enzovoorts. Neem voor meer informatie contact op met de opleiders van OOTW. Dat kan ook via info@ootw.nl of 010-4111968.

Het is geen geheim dat goed geschoold en regelmatig getraind personeel belangrijk is voor het bedrijf. Daarom is er in de cao afgesproken dat OOTW voor alle medewerkers in de branche e-learnings en trainingsdagen organiseert, waar medewerkers kosteloos aan kunnen deelnemen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring