Verhuurcongres gemist?

Laatste update 17 november 2017 Leestijd: 2 min

Privacy en data, de toekomst van mobiliteitsretail, branchecijfers, jezelf onderscheiden als verhuurbedrijf. Deze thema’s kwamen voorbij tijdens het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven op woensdag 15 november. Heeft u het congres gemist of wilt u de presentaties nog eens nalezen? Kijk dan snel verder.

Privacy en data

Wat mag wel en niet als het gaat om privacy en data in een verhuurbedrijf? Silvia Vinken van Banning Advocaten spoorde ondernemers om aan de slag met de nieuwe privacywet die 28 mei 2018 van kracht wordt. BOVAG werkt momenteel aan een tool die ondernemers ondersteunt bij de invoering van de privacywet in hun bedrijf. Deze tool bevat video’s met uitleg, invuldocumenten en tips & tricks. Kortom: een handig en onmisbaar hulpmiddel bij het klaarmaken van uw bedrijf voor de AVG. Naar verwachting is deze tool in december beschikbaar voor BOVAG-leden. > Download de presentatie

Toekomst van mobiliteitsretrail

Voorafgaand aan het congres presenteerde Rogier Kuin (Hoofd Public Affairs van BOVAG) de Toekomstverkenning Mobiliteitsretail 2030. Weten hoe de mobiliteit er in 2030 uitziet? > Download dan de presentatie

BOVAG-presentatie

Tijdens het algemene gedeelte van het congres:
  • Hebben twee leden hebben zich kandidaat gesteld voor de ledenraad: Henk van den Helder (Hertz) en Theo Hanssen (AutoRent Vitesse). De aanwezige leden hebben ingestemd met hun voordracht. 
  • De nieuwste branchecijfers zijn gepresenteerd. De vloot van BOVAG-verhuurbedrijven is de afgelopen drie jaar met 21,6 procent toegenomen tot 58.850 personen- en bestelauto’s, terwijl het totaal aantal huurauto’s sinds 2014 met 13,4 procent steeg.
> Download de BOVAG-presentatie

U vindt de presentaties ook terug op mijn.bovag.nl/verhuurcongres2017.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring