Team loopbaancoaches breidt uit

Laatste update 07 juli 2020 Leestijd: 2 min

Het team van BOVAG-loopbaancoaches is sinds november 2017 uitgebreid met nieuwe coach Jolanda Hofman. Er zijn vanuit BOVAG nu drie coaches beschikbaar die BOVAG-leden kunnen inschakelen voor hulp bij of advies over hoe je bijvoorbeeld vakmensen in de mobiliteitsbranche gemotiveerd en betrokken houdt.

Jolanda heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met het coachen van teams en gaat zich verder richten op het coachen van werkgevers en personeel in de mobiliteitsbranche. Ze stapt over van het BOVAG-officemanagementteam. In deze functie heeft ze de branche goed leren kennen waardoor ze goed weet waar ze de werkgevers en werknemers kan coachen en adviseren.

Praktisch advies, snel resultaat

De coaches van OOMT kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op vele vragen waar werkgevers en ook werknemers mee zitten. Ook als het gaat om veranderingsprojecten zijn de loopbaancoaches waardevolle gesprekspartners met brede ervaring in de branche. Ze zullen geen hoogdravende theorieën komen verkondigen, maar vooral praktische adviezen geven waarmee u meteen aan de slag kunt en snel resultaat boekt. Bijzonder aan de OOMT loopbaancoaches is hun specifieke kennis van de branche. Ze weten wat er leeft en welke functies, opleidingen of mogelijkheden er zijn. Ook kan een loopbaancoach uitkomst bieden bij talentontwikkeling van medewerkers.

Contact

Loopt u rond met vragen rondom personeel en wilt u daarover met een deskundige van gedachte wisselen, kijk dan voor meer informatie op mijn.bovag.nl/loopbaancoach en neem contact op.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring