Versterken klantrelatie essentieel voor onafhankelijke autobedrijven

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Kunnen onafhankelijke autobedrijven alle veranderingen in branche en maatschappij bijbenen? Is er straks nog behoefte aan ‘de universeel om de hoek’? Ja, stelde BOVAG en schreef het op in een position paper. Maar, onze troef, de klantrelatie moeten we wel behouden en zelfs versterken.

Lees er meer over in de BOVAGkrant en kom naar een van de regiobijeenkomsten. 

> Lees het artikel in de BOVAGkrant

Regiobijeenkomsten

Wat kunnen de leden dit jaar van BOVAG kunnen verwachten? Stel vragen of geef uw mening. BOVAG deelt ook de verkregen inzichten uit de Position Paper en zoomt daarbij in op de klantrelatie. Hoe zijn de onafhankelijke autobedrijven relevant in het leven van de consument? Welke zaken moeten geregeld zijn in de Europese regelgeving om de toekomstbestendigheid te waarborgen en wat is de rol van BOVAG en de leden hierin? Maar vooral wat u nu kunt doen. U gaat naar huis met concrete handvatten. Natuurlijk zijn de bijeenkomsten ook een fijn moment om elkaar weer eens te ontmoeten én om uw nieuwe branchemanager Hans Joosten te ontmoeten. Op zo’n avond moet natuurlijk ook gelachen worden. Ad-Just Bouwman, (bekend van Soldaat van Oranje, Cor van Corendon en De Lama’s) sluit samen met zijn collega de avond af met een stukje top improvisatiecabaret, zodat u de zaal lachend verlaat.

Data en locaties

12 april – Van der Valk, Eindhoven
13 april – Van der Valk, Zwolle
18 april – BOVAGhuis, Bunnik
19 april – Van der Valk, Akersloot

Programma

17.30 uur Ontvangst met warm buffet
18.30 uur Ontvangst ‘thuiseters’ met koffie en thee
19.00 uur Start inhoudelijk programma deel één
20.00 uur Pauze
20.30 uur Start inhoudelijk programma deel twee
21.30 uur Afsluiting en borrel
22.30 uur Einde

Aanmelden

U bent, eventueel samen met uw partner, compagnon of collega, van harte welkom bij de regiobijeenkomsten. Deelname is geheel gratis.

> Klik hier om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring