Hoofdprijs landelijke BOVAG-actie valt bij Schoolderman in Zutphen

Laatste update 03 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Autobedrijf Schoolderman in Zutphen heeft de hoofdprijs in het kader van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar uit mogen reiken aan hun klant en stadgenoot Manuela Hannink. Zij bracht eerder dit jaar via internet haar stem uit op het Zutphense autobedrijf en verdiende daarmee een reischeque van maar liefst 500 euro.

Het bedrijf van Peter Schoolderman aan de Brinkhorst dong mee naar de titel Autobedrijf van het Jaar 2017-2018 en mag nu een trouwe klant blij maken met deze geweldige prijs die door BOVAG beschikbaar wordt gesteld. Manuela Hannink is helemaal in haar nopjes met de cheque: “Ik ben zelf ondernemer in kantoormeubilair en al tien jaar vaste klant bij Schoolderman. Ik ben zo tevreden dat ze niet alleen mijn stem voor de verkiezing, maar intussen ook mijn familie, vrienden en kennissen als klandizie hebben verdiend. Met mijn gezin ga ik binnenkort op vakantie naar Cuba, dus die reischeque komt heel goed van pas en we zijn er erg blij mee!”

De verkiezing Autobedrijf van het Jaar wordt sinds 2007 door de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven van BOVAG georganiseerd en laat de toegevoegde waarde zien van autobedrijven die geen formele relatie hebben met een fabrikant of importeur. Alle 3.300 bij BOVAG aangesloten autobedrijven kunnen deelnemen aan deze prestigieuze verkiezing.

ConsumentenwinnaarABVHJ2017-(1).jpg
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring