Save the date: informatiesessie BOVAG-RAI over toekomst stadslogistiek

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Op 22 maart 2017 is er een informatiesessie over de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES) in het BOVAGhuis in Bunnik. Het doel daarvan is om te laten zien wat de Green Deal inhoudt en hoe ondernemers hier slim op in kunnen spelen. Deze bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van BOVAG en RAI Vereniging.

De informatiesessie is bedoeld voor truckdealers, truck- en trailerbedrijven en autodealers die bestelwagens verkopen.  

Programma
Naast een algemene uitleg over Green Deals en wat daarmee wordt beoogd, wordt in detail ingegaan op de Green Deal ZES. Ook worden twee gemeentes uitgenodigd om toe te lichten waarom zij meedoen en welke verwachtingen zij hebben van voertuigleveranciers. Tot slot is er ruimte voor discussie en om successen en uitdagingen met elkaar te delen.
 
Over de Green Deal 
Eind 2014 tekenden 54 partijen samen met voormalig staatssecretaris Mansveld de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek. Naast de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken werd deze ondertekend door gemeenten, vervoerders, verladers, autofabrikanten, onderzoeksinstituten, en door verwante branche- en belangenorganisaties zoals BOVAG, EVO, TLN, Natuur & Milieu en RAI Vereniging. Deze partijen onderzoeken samen hoe emissievrije bevoorrading van stadskernen in praktijk gebracht kan worden. Het doel is om in 2025 zoveel mogelijk emissievrije stadslogistiek te realiseren.

Meer informatie en een link om aan te melden volgt binnenkort.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring