Extra plaatsen trainingen Specialist Keuring en onderhoud (Keurmeester)

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De inschrijvingen voor de trainingen Specialist Keuring en Onderhoud is zo groot dat alle data zijn volgeboekt. Verreweg de meeste cursisten zijn nieuwe instroom. Daarom heeft BOVAG besloten om de examentrainingen voorlopig te laten vervallen om plaats maken voor specialistische trainingen.

De lesstof van de examentraining wordt nu meegenomen in de specialistische trainingsdagen. Heeft u een examentraining geboekt? Deze wordt geannuleerd, u krijgt eventueel uw geld terug. Stond u op de wachtlijst voor een specialistische training? Dan krijgt u per e-mail bericht dat u zich kunt inschrijven voor een van de vrijgekomen trainingsdagen.

In oktober of november van dit jaar gaan we examentrainingen en examens aanbieden die speciaal ontwikkeld worden voor mensen die al eerder een Keurmeester diploma hebben behaald. Wij informeren u hier op een later moment over via de nieuwsbrief. Dit is belangrijk, want BOVAG-leden van de afdelingen Caravan- en Camperbedrijven en Aanhangwagenbedrijven zijn verplicht om minimaal een persoon met een geldig Keurmeesterdiploma in dienst te hebben.

Verder informatie en vragen?

Op www.innovam.nl/caravan-en-aanhangwagen vindt u alle praktische informatie rondom de intredetoets en de vier trainingen. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met Innovam via (030) 608 78 16.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring