Plannen voor 2018 en terugblik op 2017 centraal tijdens jaarvergadering BOVAG Rijscholen

Laatste update 21 december 2017 Leestijd: 2 min

Tijdens een drukbezochte jaarvergadering van BOVAG Rijscholen hebben voorzitter Frank Hoornenborg en Christa Grootveld teruggekeken op 2017 en alvast een voorproefje genomen op 2018. Zij presenteerden daartoe het nieuwe jaaractieplan.

In het plan staat onder meer beschreven wat BOVAG voor de rijscholen gaat betekenen op het gebied van belangenbehartiging en lobby en om leden te ondersteunen in hun ondernemerschap. Belangrijke speerpunten blijven het vergroten van de kwaliteit van de rij-opleiding en rij-opleider en het tegen gaan van fraude. Daarvoor gaat en blijft BOVAG in gesprek met het CBR, de IBKI  en de belastingdienst.

Themabijeenkomst

Op donderdag 8 maart organiseert BOVAG een themabijeenkomst om leden meer inzicht te geven in toekomstige trends en ontwikkelingen, als elektrificatie en autonoom rijden.

Tijdens deze themabijeenkomst zal ook de formele bestuurs- en ledenraadverkiezing plaatsvinden. We hebben tijdens de jaarvergadering namelijk afscheid genomen van Frank Hoornenborg en Arthur van der Zwan die voor BOVAG Rijscholen vertegenwoordigd waren in de Ledenraad. Tijdens de themabijeenkomst zullen er twee kandidaten worden voorgesteld als kandidaat-ledenraadsleden, evenals enkele kandidaten voor het bestuur van BOVAG Rijscholen.

Reserveer dus vast 8 maart 2018 in de agenda. Een uitnodiging met meer informatie volgt.

Bij een jaarvergadering aan het eind van het jaar hoort ook een terugblik. Lees hier het overzicht:

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring