Deelnemers Jaarcongres Autowasbedrijven krijgen gratis toegang Car Wash Show

Laatste update 21 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Bent u van plan om naar de Car Wash Show Europe te gaan? Plan uw bezoek dan op dinsdag 26 september. Het Jaarcongres van BOVAG Autowasbedrijven wordt namelijk op 26 september georganiseerd tijdens deze beurs. Alle bezoekers van het jaarcongres krijgen voor die dinsdag een gratis toegangskaart voor de Carwash Show Europe, zodat zij aansluitend op het BOVAG-programma kosteloos de beursvloer op kunnen.

Programma in het kort:

  • Algemene Ledenvergadering met daarin de (her) verkiezing van nieuwe bestuursleden.
  • Update door afdelingsvoorzitter Mark de Graaf en branchemanager Erik Stern 
Zij praten u bij over de diverse activiteiten van de afdeling, waaronder ook de uitbreiding van de afdelingen met poetsbedrijven. 
  • Erik Wulf van de International Carwash Association presenteert de resultaten over een groot Europees consumentenonderzoek op het gebied van autowassen.
  • Buitenlandse collega aan het woord 
Een collega uit de Verenigde Staten met een carwash die zijn visie op autopoetsen en autowassen komt delen.
  • Uitsmijter: Jan van Setten
Met een goede dosis humor en energie vertelt deze veelgevraagde spreker hoe u aan de knop van klanttevredenheid kan draaien. 

Car Wash Show Europe

De Car Wash Show Europe is de grootste Europese beurs op het gebied van autowassen en -poetsen en vindt plaats op 25, 26 en 27 september in RAI Amsterdam. Alle belangrijke leveranciers zullen op dit event aanwezig zijn en hun producten tonen. Ook organiseert de ICA (International Carwash Association) diverse activiteiten. Kortom: de beurs is een goede gelegenheid om internationaal te netwerken.

Lees meer en meld u aan
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring