Jaarcongres BOVAG Autowasbedrijven

Terug

Het Jaarcongres BOVAG Autowasbedrijven wordt dit jaar georganiseerd tijdens de Carwash Show Europe: de grootste Europese beurs op het gebied van autowassen en -poetsen die plaats vindt op 25, 26 en 27 september in RAI Amsterdam. Alle belangrijke leveranciers zullen op dit event aanwezig zijn en hun producten tonen. Ook organiseert de ICA (International Carwash Association) diverse activiteiten. Kortom: de beurs is een goede gelegenheid om internationaal te netwerken.

Het jaarcongres van BOVAG Autowasbedrijven wordt gehouden op dinsdag 26 september en is exclusief voor leden. En alle bezoekers van het jaarcongres krijgen voor die dinsdag een gratis toegangskaart voor de Carwash Show Europe, zodat zij aansluitend op het BOVAG-programma kosteloos de beursvloer op kunnen.

Programma

12:00 | Ontvangst en netwerklunch
13:00 | Aanvang programma

Algemene ledenvergadering (ALV)
In verband met de uitbreiding van de afdeling BOVAG Autowasbedrijven met het specialisme autopoetsen, zoekt de afdeling een extra bestuurslid. Tijdens de ALV wordt onder andere gestemd over de aanstelling van nieuwe kandidaat-bestuurslid met autopoetsbedrijf. Ook staat de herbenoeming van zittende bestuurders Timo van Riet en Edward Verdoold op de ALV-agenda, voor hun tweede en laatste termijn van 4 jaar (2017-2021). 

BOVAG | Mark de Graaf en Erik Stern
Uw voorzitter en branchemanager openen het programma en zitten de ALV voor. Zij praten u bij over de uitbreiding van de afdeling met autopoetsbedrijven en over de diverse plannen van BOVAG om autowas- en poetsbedrijven te helpen met de praktijk van vandaag én morgen. Periodiek onderhoud van het BOVAG-merk speelt daarin een belangrijke rol. Daarom praten Mark en Erik u bij over de publiekscampagnes die BOVAG voert en over de plannen voor de BOVAG WinterWasWeken.

International Carwash Association | Eric Wulf, directeur
Wat kunnen wij leren van onze Europese collega’s? Eric Wulf presenteert de resultaten van een Europese consumentenstudie op het gebied van autowassen. Hieruit blijkt dat autowassen voor bijvoorbeeld een Duitse consument heel anders is dan voor een Nederlandse.

Carwash Verenigde Staten | Amerikaanse collega aan het woord
We kijken tijdens het jaarcongres ook naar de Amerikaanse markt. Op het programma staat daarom een interessante spreker uit de Verenigde Staten. Een collega met een carwash die zijn visie op autopoetsen en autowassen komt delen.

Humor en energie | Jan van Setten
Als uitsmijter staat veelgevraagd spreker Jan van Setten op het congresprogramma die u met veel humor en energie een kijkje geeft in het brein van uw klant. Hoe jaagt u klanten tegenwoordig het snelst weg? En hoe draait u dat om, zodat uw klanten u bij anderen aanbevelen en de marketing voor u gaan doen? Van Setten laat u zien aan welke knoppen u kunt draaien om de klanttevredenheid te verhogen.

15:00  | Einde programma

Aanmelden

Gratis toegang tot Carwash Show Europe én dit veelzijdige congresprogramma van BOVAG bijwonen? Meld u dan tijdig aan via onderstaande link.

Aanmelden

 

Op een rijtje:

  • Locatie: RAI Amsterdam
    Europaplein 2-22
    1078 GZ Amsterdam
  • Datum: 26 september 2017
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring