Veel aandacht voor Nederland tijdens European Truck Dealers Day

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De Europese koepel Cecra organiseert de European Truck Dealers Day dit jaar op 27 oktober 2016 in Brussel. Er is veel aandacht voor onderwerpen waarbij Nederland een belangrijke rol heeft gespeeld. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn!

Cecra is de Europese koepel van dealer- en brancheverenigingen, waar BOVAG deel van uitmaakt. Het programma van de European Truck Dealers Day is dan ook in overleg met onder meer BOVAG Truckdealers tot stand gekomen. Er is veel aandacht voor onderwerpen waarbij Nederland en/of de Nederlandse overheid een voortrekkersrol heeft vervuld tijdens het voorzitterschap van de EU. Zo vertelt Dirk-Jan de Bruijn over de resultaten op het gebied van platooning. Daarnaast is Martin Lundstedt, voorzitter van European Automobile Manufacturers' Association (ACEA), een van de sprekers.

Ook bestuursleden en de branchemanager van de afdeling BOVAG Truckdealers zijn aanwezig. De dag wordt op een goed bereikbare locatie in Brussel gehouden. Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op deze link.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring