Jaarcongres: een kijkje in de keuken van collega’s

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Wat zijn de ingrediënten voor een succesvol concept? Tijdens de showcase gaven we een uniek kijkje in de keuken van ondernemers uit de autobranche - zorgvuldig geselecteerd door de accountmanagers van BOVAG.

Franchise deelauto concept

Van Leeuwen Auto’s introduceerde het deelauto concept Stapp.in in Veenendaal: een franchiseconcept voor autobedrijven die op professionele wijze deelauto’s in de regio aanbiedt.
 

Het Auto Onderhoud Plan

Autobedrijf Potgieter in Stadskanaal bedacht een abonnement voor onderhoudswerkzaamheden: het Auto Onderhoud Plan. Voor een vast bedrag per maand profiteren klanten van onderhoud, APK en pechhulp.
 

Verlengde garantie

Hommel Autobedrijven in Etten-Leur biedt standaard verlengde garantie aan occasions die maximaal zeven jaar oud zijn en minder dan 100.000 kilometer op de teller hebben staan.
 

Ombouw voor milieuzones

Garage van Bemmelen in Delft speelde slim in op de komst van de milieuzone. Met een ingenieus systeem bouwt hij klassieke auto’s om tot schone auto’s die de milieuzone wel mogen betreden.

Smaakt naar meer? Bekijk hieronder de video met de inspirerende verhalen van Van Leeuwen Auto’s, William Potgieter, Hommel Autobedrijven en Garage van Bemmelen.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring