Congres Vooruit! Carlo van de Weijer over smart mobility

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Volledig autonome auto's hebben we voorlopig nog niet. Althans, dat zegt Carlo van de Weijer van de TU/e en TomTom. Op het congres vertelt hij tijdens het brancheprogramma voor verhuur- en deelautobedrijven over wat er de komende twintig jaar gaat veranderen op gebied van mobiliteit. Komt u ook?

Het congres vindt op maandag 21 november plaats op een unieke locatie: Fort Voordorp in Groenekan. Deelname is geheel gratis voor BOVAG-leden.

Drie delen
Het programma bestaat uit drie losse onderdelen: een informatief brancheprogramma, praktische workshops en een inspirerend plenair programma. Hieronder leest u wat er in het brancheprogramma voor verhuur- en deelautobedrijven staat:

  • Verhuur 2.0: Voorzitter Wim Slagter en Anton Pluim geven hun visie op Verhuur 2.0. Hoe verandert de verhuurbranche en hoe bewegen verhuurondernemers mee? Wij zijn trots op de BOVAG-ondernemers die werken aan verandering en laten een ondernemers zien die hier nu al actief mee bezig zijn.
  • Brancheprogramma: Kom luisteren naar de start van een ambitieus brancheprogramma wat we samen met Young Advisory Group specifiek voor de verhuur- en deelautosector willen lanceren.
  • Carlo van de Weijer (TU Eindhoven en TomTom) over smart mobility. Zijn studenten werken keihard aan nieuwe mobiliteit met onder meer  de zelfrijdende auto. Volgens  Carlo van de Weijer duurt het nog even voordat we een volledig autonome auto hebben. Wat er wel gaat veranderen de komende twintig jaar vertelt hij 21 november.

> Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring