Alles over de nieuwe keurmeesteropleiding op het Vooruit!-congres

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De opleiding tot keurmeester wordt helemaal herzien en aangepast aan de ontwikkelingen van deze tijd. Hoe de opleiding er straks uitziet en wanneer deze van start gaat hoort u 21 november van ons. Komt u ook?

Het congres vindt op maandag 21 november plaats op een unieke locatie: Fort Voordorp in Groenekan. Deelname is geheel gratis voor BOVAG-leden.

Drie delen
Het programma bestaat uit drie losse onderdelen: een informatief brancheprogramma, praktische workshops en een inspirerend plenair programma. Hieronder leest u wat er in het brancheprogramma voor leden van BOVAG Aanhangwagenbedrijven staat:

  • Afscheid Wim Bouwman: Onze voorzitter Wim Bouwman neemt afscheid. Natuurlijk laten we dat niet ongemerkt voorbij gaan. Daarnaast vindt de herverkiezing plaats van bestuurslid Jurgen Peters.
  • Rutger Huijsman (Innovam ) en Willem Helwegen (BOVAG) over de nieuwe keurmeester opleiding.
  • Willem Helwegen (BOVAG) over het belang van onderhoud. Hij neemt u mee in wat we de afgelopen tijd hebben gedaan aan pr-acties omtrent het belang van goed onderhoud. We staan uitgebreid stil bij hoe u kunt aanhaken met uw bedrijf.
  • Paul de Waal (BOVAG) over het belang van het merk BOVAG. Hoofd Pers & Communicatie van BOVAG vertelt u alles over de merkcampagne van de afgelopen 3 jaar en de plannen voor 2017.  

> Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring