Wim Bouwman ontvangt erelidmaatschap BOVAG Aanhangwagenbedrijven

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Wim Bouwman, directeur-eigenaar van Bouwman Aanhangers Groningen, is door het BOVAG Verenigingsbestuur benoemd tot Erelid van de Afdeling Aanhangwagenbedrijven. Bouwman stopt na zes jaar als voorzitter van de afdeling. Zijn inspanningen zijn voor de vereniging van grote waarde.

Wim-Bouwman-lp.jpgBouwman bezette twee bestuurstermijnen lang de voorzittersstoel van het afdelingsbestuur van BOVAG Aanhangwagenbedrijven. Een functie die hij met verve en veel enthousiasme vervulde. Daarmee trad hij in de voetsporen van zijn vader, die eveneens een geschiedenis als bestuurslid had bij BOVAG. Je hard maken voor de branche, als voorvechter, is hem met de paplepel ingegoten. En net zoals zijn vader destijds is Wim Bouwman nu ook benoemd tot erelid van de afdeling.

Bertho Eckhardt speldde de onderscheiding namens het BOVAG Verenigingsbestuur bij Wim Bouwman op tijdens het BOVAG-congres Vooruit! in Fort Voordorp in Utrecht. Hij bedankte Wim voor zijn grote betrokkenheid bij de branche en prees hem als gedreven vakman. “Wim is zo’n gedreven ondernemer die keihard werkt. Iemand met enorme energie, en die van tijd tot tijd ook een grote humor tentoon spreidt.” Bouwman werd daarnaast geprezen vanwege zijn geloof in samenwerking, voor BOVAG een belangrijk speerpunt. “Of het nu met collega-aanhangwagenondernemers is, met BOVAG-ondernemers uit andere automotive branches of met organisaties om ons heen, Wim zoekt altijd naar mogelijkheden om elkaar beter te maken. Om samen op te trekken in plaats van elkaar tegen te werken. Dat hij daarvoor met grote regelmaat in Bunnik te vinden was, tweehonderd kilometer enkele reis vanaf Groningen, zegt genoeg.” Ook de echtgenote van Wim werd met een prachtige bos bloemen in het zonnetje gezet.

Hoewel Bouwman formeel aftreedt, blijft hij de komende maanden informeel nog wel als voorzitter aan totdat BOVAG een opvolger heeft gevonden. Eckhardt: “Het siert Wim dat hij nog niet meteen vertrekt. Hij wil de zaken die hij in gang heeft gezet goed afronden. En daar is BOVAG heel blij mee.”

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring