Lease Service Center per 2017 volledig naar LeaseProf

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

BOVAG draagt per 1 januari 2017 Lease Service Center (LSC) en ook de backoffice over aan LeaseProf.

Het bestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven heeft dit besloten, omdat leden een groeiende behoefte hebben aan commerciële slagkracht binnen de contractafspraken met leasemaatschappijen. Een dienst die BOVAG als vereniging niet kan leveren.

De betrokkenheid van BOVAG bij LSC is sinds begin 2014 al beperkt, alleen coördinatie van de geldstromen (zoals het incasseren van de LSC-contributie) was nog in handen van BOVAG. Vanaf volgend jaar neemt LeaseProf ook dit onderdeel over.  

Wat verandert er concreet?
  • Op de contributiefactuur van BOVAG vindt u dit jaar niet meer de heffing van de LSC-contributie. Deelnemers ontvangen in plaats daarvan een aparte factuur van LeaseProf voor LSC-deelname.  
  • Het BOVAG-logo verdwijnt uit het LSC-beeldmerk. LeaseProf werkt aan een frisse nieuwe uitstraling voor LSC, zij informeren deelnemers daar binnenkort zelf over. Leaseprof zal zorgen dat voor 1 maart 2017 het oude promotiemateriaal bij bedrijven is aangepast.
  • LeaseProf voorziet voortaan zelfstandig in het beheer van certificering, schouwing en trainingen en de daaraan verbonden backoffice.
  • LeaseProf heeft SLA’s met diverse leasemaatschappijen. Mochten bedrijven naast LSC ook gebruik willen maken van de SLA’s met leasemaatschappijen, dan kunnen zij LeasProf Service Center worden.
LeaseProf heeft de bereidheid om de komende jaren te investeren in LSC, de certificering en wil het programma verder te ontwikkelen ten voordeel van de deelnemers. Op korte termijn worden deelnemers door LeaseProf uitgebreider geïnformeerd over wat zij volgend jaar gaan doen op het gebied van de communicatie en promotie, (logo en website) en de nieuwe samenwerkingsvormen die ze aanbieden. BOVAG vertrouwt er op dat u uw bedrijf ook na deze verandering kan blijven profileren als onafhankelijk specialist in leaseauto’s.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring