Fred Schouten ontvangt erelidmaatschap van afdeling Truckdealers

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Fred Schouten, directeur-eigenaar van Iveco Schouten, is door het BOVAG Verenigingsbestuur benoemd tot Erelid van de Afdeling Truckdealers. Schouten stopt na tien jaar als bestuurslid van de afdeling. Zijn inspanningen zijn voor de vereniging van grote waarde.

Schouten had de afgelopen tien jaar zitting in het bestuur van BOVAG Truckdealers namens de Iveco-dealers. Daar vervulde hij met veel toewijding een voortrekkersrol voor de truckdealerbranche. Hij nam steeds een prominente positie in waarbij hij ook doorlopend waakzaam was voor het vasthouden van de strategische lijn die het bestuur volgde.

fred12.jpgNaast zijn rol als bestuurslid heeft Fred Schouten zich bovendien actief ingezet voor activiteiten die BOVAG breed ook van belang zijn geweest. Neem zijn actieve deelname aan het BOVAG visietraject in 2012, maar ook heeft hij een toonaangevende rol gespeeld bij de totstandkoming van de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek, het programma Truck van de Toekomst en het opstellen van een landelijk TCO (Total Cost of Ownership) model. Door als ondernemer samen met BOVAG aan tafel te zitten heeft hij er toe bijgedragen dat de overheid BOVAG ook werkelijk heeft erkend in de rol als vertegenwoordiger van innovatieve ondernemers.

Al met al zeer veel redenen voor het afdelingsbestuur om Fred Schouten bij het BOVAG Verenigingsbestuur voor te dragen voor een erelidmaatschap. Een verzoek dat unaniem werd ingewilligd. Schouten ontving het Erelidmaatschap uit handen van George Seitzinger, oud-bestuurslid van Truckdealers en nu verenigingspenningmeester.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring