Examen G607 gaskeuring nu in het Nederlands

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Op veler verzoek, en in overleg met DVGF (Deutsche Verband Flüssiggas), heeft BOVAG geregeld dat het examen ter afsluiting van de opleiding gaskeuring G607 voor monteurs nu ook in het Nederlands afgelegd kan worden. Wilt u hierdoor alsnog uw monteurs aanmelden voor de opleiding? Dit kan nog tot en met maandag 28 november.

De opleiding bestaat uit twee cursusdagen en wordt afgesloten met een examen. Na het behalen van het examen zijn de monteurs gecertificeerd om de G607 gaskeuring uit te voeren. Het certificaat is vijf jaar geldig en kan voor een nieuwe periode van vijf jaar verlengd worden door het volgen van een herhalingscursus. Daarnaast krijgt het bedrijf een klantnummer van het DVGF (Deutsche Verband Flüssiggas) waarmee de formulieren en stickers voor de keuring besteld kunnen worden.

De opleiding vindt plaats in week 5 van 2017. U kunt een monteur inschrijven voor de training op maandag en dinsdag (30+31 januari), of voor de training op woensdag en donderdag (1+2 februari). De trainingen zijn van 08.30 tot 17.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. De opleiding wordt gegeven in het Duits, het examen in het Nederlands. Medewerkers van Gimeg zijn aanwezig om eventuele onduidelijkheden te vertalen naar het Nederlands. De kosten voor de cursus, het examen en het cursusmateriaal bedragen € 500,- per persoon exclusief BTW.  Per bedrijf kan één persoon ingeschreven worden, bij voorkeur Duits onderlegd.

Via onderstaande link kunt u tot en met 28 november een monteur inschrijven. Daarna ontvangt u een factuur van Gimeg. Pas na betaling van deze factuur is de inschrijving definitief. Bedrijven die zich in juni al hebben vooringeschreven, hebben voorrang op nieuw aangemelde bedrijven. Echter, de vooringeschreven bedrijven dienen zich wel opnieuw aan te melden voor deze training. Begin januari ontvangt de cursist de cursusboeken met het verzoek deze vooraf alvast door te nemen.    

> Aanmelden kan hier

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring