Omgevingsmonitor GT-branche: hoe ziet u de toekomst?

Laatste update 08 januari 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG en RAI Vereniging hebben een halfjaar geleden de toekomstscenario’s voor de scooter- en motorbranche in beeld gebracht. Hoe kijkt uzelf tegen de toekomst aan? Vul de Omgevingsmonitor in!

Vorig jaar hebben BOVAG en RAI Vereniging aan importeurs en dealers vragen gesteld over de toekomst van de scooter- en de motorbranche. Op basis van de antwoorden is een beeld geschetst hoe de distributie van retail er op dat moment uitzag en wat mogelijke scenario’s zijn voor de toekomst. Deze scenario’s zijn bedoeld om te inspireren en nieuwe kansen aan te dragen voor uw onderneming.

Nieuwe vragenlijst
Om een actueel beeld te krijgen hoe importeurs en dealers denken dat de toekomst zich gaat ontvouwen,  nodigen we u uit om de omgevingsmonitor nogmaals in te vullen. Invullen kost ongeveer 10 minuten. Daarna kunt u zien hoe de totale groep leden de waarschijnlijkheid van trends en scenario’s inschat. Op vrijdag 20 mei heeft Jester u een vragenlijst toegestuurd met het verzoek deze in te vullen en terug te mailen. Helpt u mee om het toekomstbeeld verder in te vullen? Alvast dank voor uw bijdrage!

Brancheplatform
Op gezamenlijke brancheplatform https://motor.bovagrai.nl respectievelijk https://scooter.bovagrai.nl  zijn de toekomstscenario’s in beeld gebracht. Daarnaast geven de nieuwsberichten op de site een indicatie van welke trends het afgelopen half jaar aandacht in de media kregen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring