Toekomstbestendig ondernemen in de GT Branche

Laatste update 29 mei 2019 Leestijd: 14 min

01 Toekomstbestendig ondernemen in de GT-branche

Ondernemen is plannen maken voor de toekomst van uw bedrijf. Kijken naar trends en ontwikkelingen en bedenken hoe u daar op in kunt spelen. Dit alles kost veel tijd en is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost.

Het stappenplan helpt 

Om u te ondersteunen bij het maken van plannen voor uw bedrijf, om zo in te spelen op trends en ontwikkelingen, heeft BOVAG een tool ontwikkeld. De stappen in de tool vindt u in de volgende pagina's (hoofdstukken) van dit dossier. We lezen over de vele trends in onze sector. Want u merkt ongetwijfeld al veranderingen om u heen. Maar op welke trend wilt u inspelen? En hoe? Als u de stappen op dit platform doorloopt, kunt u zelf bepalen welke trends voor u relevant zijn en op welke trends u goed voorbereid wilt zijn. Verder helpen wij u antwoord te geven op vraag welke stappen u als ondernemer kunt nemen en hoe u concreet aan de slag kunt. Maak uw eigen actieplan en bepaal uw eigen toekomst.

De stappen 1, 2 en 3 zijn voor scooter- en motorbedrijven gelijk. Daarna kunt u kiezen voor de scenario's en acties bij specifiek de scooter- of motorbranche.

Stappenplan


Onderzoeksrapporten

Benieuwd naar het gehele onderzoek? U kunt de onderzoeksrapporten voor de motorbranche  en voor de scooterbranche hieronder downloaden.


 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring