Bij RTL Transportwereld: eigen werkplaats geen optie meer

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Op initiatief van BOVAG besteedde RTL TransportWereld zondag aandacht aan het belang van uitbesteden van truck- en traileronderhoud bij de BOVAG-truckdealer.

Het in de transportwereld goed bekeken programma bezocht Kuijpers Transport in Veghel. Een familiebedrijf met meerdere truckmerken in de vloot. Kuijpers Transport kiest er bewust voor om het onderhoud onder te brengen bij de dealers van de betreffende leverende merken. In het programma legt de transportondernemer uit waarom. Onder meer de snelle ontwikkelingen op technisch gebied en de up to date kennis van de dealertechnici komen aan bod.

Belang van onderhoudscontract
Aad Verkade, branchemanager BOVAG Truckdealers: “Wij vinden het belangrijk om aan de transportwereld te laten zien dat het tegenwoordig eigenlijk geen optie meer is om te kiezen voor onderhoud in eigen beheer. En wie kan dat beter verwoorden dan de klant zelf! Een ander voordeel van werken met de BOVAG-truckdealer dat behandeld wordt in het programma is dat een transportbedrijf bij een truckdealer kan kiezen voor een reparatie-onderhoudscontract, waarmee de transporteur zeker is van een vaste kilometerkostprijs tijdens de looptijd van de truck. Een manier van werken waar binnen de transportsector steeds vaker voor wordt gekozen. Ook dat vonden we belangrijk om voor het voetlicht te brengen.”

Bekijk de uitzending
De aflevering van RTL Transportwereld met het BOVAG-item is op zondag 13 maart om 17:00 uur uitgezonden op RTL 7. En het wordt herhaald op zaterdag 19 maart, ook om 17:00 uur op RTL 7.
 
Klik hier om de uitzending online terug te kijken >>

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring