Gouden tips voor online ondernemen van topcoureur Tom Coronel

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Autocoureur en internetretailer Tom Coronel geeft op 21 maart bij de voorjaarsbijeenkomst van BOVAG Caravan- & Camperbedrijven in Bunnik gouden tips voor online ondernemen. Schrijf u in en maak dan ook meteen de verkiezing van KCK Caravanbedrijf van het jaar mee.

Tom Coronel doet alles op tempo. Als coureur op het racecircuit en als ondernemer. Als het hard kan, gaat het ook hard. De wereld verandert immers ook snel. Wie hem spreekt, weet al snel: een dag zonder actie is een verloren dag. Hij geeft bezoekers praktische tips en trucs mee. Hoe presteer je  online beter? Coronel doet het klip en klaar uit de doeken.

Want laten we eerlijk zijn: online is al lang niet meer nieuw. Het is niet weg te denken uit een modern businessplan. Daarom staat online (succesvol) ondernemen ook centraal tijdens de voorjaarsbijeenkomst op 21 maart in Bunnik.

Last but not least is er nog de prangende vraag: wie gaat er naar huis met de titel KCK Caravanbedrijf van het Jaar? Kanshebbers zijn: BCA28, Kampeercentrum Budel, Caravanlife Gorter, Caravancentrum Meerkerk en Ridderbeks-Echt.  Het is, kortom, een voorjaarsbijeenkomst waar je als caravanondernemer bij aanwezig moet zijn. Verzeker u van een plaats en meld u vandaag nog aan!

Praktische informatie
Wat: Voorjaarsbijeenkomst BOVAG Caravan- en Camperbedrijven
Wanneer: 21 maart 2016
Hoe laat: Vanaf 19:00 uur
Waar: BOVAGhuis, Bunnik
Kosten: Gratis voor BOVAG-leden
Vragen: events@bovag.nl

Programma  
 
19.00 uur Inloop met koffie en thee
19.30 uur Start bijeenkomst
21.15 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde Voorjaarsbijeenkomst
 

Meld u hier aan


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring