Gouden tip voor meer klanten

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De titel Autobedrijf van het Jaar 2016-2017 als bedrijf dragen. Dat zou toch een fantastische bekroning op uw werk zijn, waar u zich alleen of samen met uw team met hart en ziel voor inzet?

Deze felbegeerde titel staat niet heel ver van u af. Want aanmelden is zo gepiept, daarna is het alleen nog zaak om klantenstemmen te verzamelen.

Vijf reden om mee te doen
Waarom zou u meedoen? BOVAG heeft vijf goede redenen voor u om deel te nemen aan de verkiezing Autobedrijf van het Jaar:

  1. De uitgelezen kans om als ondernemer en als bedrijf te groeien
  2. Vergroten van klantenbinding
  3. Publiciteit/interessant marketinginstrument
  4. Nieuwe klanten door behalen van de top 10
  5. Promoten van het onafhankelijke kanaal

Meld u direct aan en ga de strijd om deze felbegeerde titel aan!

Looptijd van stemmen tot finale
Dit jaar geeft BOVAG op 1 april het startsein voor de verkiezing. Consumenten kunnen van 1 april tot 1 juni 2016 stemmen op hun favoriete autobedrijf. Als uw klanten hun beoordeling doorgeven via www.autobedrijfvanhetjaar.nl, maken ze gelijk kans op een reischeque ter waarde van € 500.-.

In juni maakt BOVAG de tien halve finalisten bekend. Dat zijn de bedrijven die de meeste consumentenstemmen hebben gekregen. Kleine bedrijven maken evenveel kans op de titel als grote bedrijven. Het aantal stemmen wordt namelijk gerelateerd aan het aantal medewerkers. De top tien autobedrijven krijgt in de halve finale bezoek van W&D Consultants, een onafhankelijke schouwingsinstantie. Zij screenen de bedrijven aan de hand van een uitgebreide checklist. Een speciale vakjury kiest uit de drie beste bedrijven vervolgens de winnaar. De spannende ontrafeling van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 4 oktober 2016.

Meld u aan
Wilt u de felbegeerde titel in de wacht slepen? Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan. Vul vóór 31 mei 2016 het aanmeldformulier in, start uw verkiezingscampagne en mobiliseer uw klanten om te gaan stemmen. BOVAG biedt vanaf half maart diverse gratis promotiemiddelen aan die u in kunt zetten.

Meer informatie en aanmelden >>

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring