Bezoek gratis de vakdag van de Vakantiebeurs

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Volgende week wordt de kampeerbranche weer flink in het zonnetje gezet tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. BOVAG is ook aanwezig en geeft bezoekers de mogelijkheid om achter het stuur van een caravancombinatie te stappen onder begeleiding van BOVAG rijinstructeurs.

Van 12 tot en met 17 januari kunnen zo'n 120.000 bezoekers sfeer proeven tijdens een vierseizoenen vierseizoenen-‘Camping by Night’. Bezoekers kunnen in hal 12 het kamperen ervaren in de vier verschillende seizoenen. De hal is ook dit jaar omgetoverd tot een heuse camping met kampvuurtjes, lekker eten en de sfeer van kamperen.

Bezoekers kunnen bij BOVAG achter het stuur kruipen van een caravancombinatie. "Van de BOVAG-experts leren ze de kneepjes van het vak om eenvoudig een bochtje achteruit te maken. Daarnaast maakt BOVAG de bezoeker duidelijk dat je met het autorijbewijs (b) met een caravancombinatie en camper tot 3500kg kan rijden. Dit is nog steeds bij veel rijbewijsbezitters onbekend. Met enkele lessen bij een BOVAG rijschool kan je perfect op vakantie met het autorijbewijs en een caravancombinatie." zegt Toine Crone, branchemanager van BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. 

Gratis kaarten

Op de vakdagen 12 en 13 januari maken Jaarbeurs en BOVAG het mogelijk de Vakantiebeurs te bezoeken. Leden kunnen gratis een kaartje bestellen via deze link met code VAK29749. Bestel ze snel, want op=op.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring