Topscheids Björn Kuipers is uitsmijter programma jaarcongres

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Benieuwd welke scheidsrechtervaardigheden Björn Kuipers toepast in zijn ondernemerschap? Meld u dan aan voor het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 4 oktober!

Scheidsrechter. Een verantwoordelijke baan. Zijn beslissingen betekenen soms het verschil tussen een WK-titel of niet. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om verantwoordelijkheid te pakken en de juiste positie in nemen. Naast scheids is hij ook ondernemer en volgens Kuipers zijn er weldegelijk interessante overeenkomsten tussen deze twee werelden. . Het geheim van deze scheids? Dat hoort u op het jaarcongres op 4 oktober in Spant Bussum.

Björn Kuipers is veruit de bekendste internationaal voetbalscheidsrechter van Nederland. Tegelijkertijd is hij ondernemer met een succesvolle Jumbosupermarkt. Ogenschijnlijk twee totaal verschillende werelden, maar Kuipers ziet duidelijke parallellen. Kuipers’ lijfspreuk: “Ik behandel mijn klanten op dezelfde manier als Lionel Messi: duidelijk en met respect.”

Uniek

Tijdens menig voetbalwedstrijd zie je de scheidsrechter met zijn grensrechters praten. Tijdens het jaarcongres laat Björn unieke geluidsfragmenten horen van deze gsesprekken. Daaruit blijkt maar weer hoe belangrijk vertrouwen is in ieder succesvol team.

Kijk op www.bovagjaarcongres.nl voor meer informatie en om u aan te melden. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring