Helpt u de verhuur- en deelautobranche verder ontwikkelen?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

BOVAG zoekt een enthousiaste ondernemer voor het bestuur van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven. Iemand die zich als BOVAG-lid in een jong en dynamisch team in wil zetten voor een gezonde toekomst voor autoverhuur- en deelautobedrijven in Nederland. Bent u dat?

Als bestuurslid van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven denkt u mee over de koers van de afdeling. Zowel als ledenplatform, lobbyist en als keurmerk voor ondernemers. Daarnaast inspireren bestuursleden elkaar en zorgen ze voor verbinding met BOVAG-leden, zowel van de verhuur- en deelautobedrijven als van andere BOVAG-afdelingen.

Tijdsbeslag
Als bestuurslid van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven neemt u zes keer per jaar deel aan de bestuursvergaderingen en de mogelijk daaruit vloeiende bijeenkomsten. Daarnaast is er gemiddeld één à twee keer per maand een activiteit. Denk aan leden- of commissiebijeenkomsten, een jaarcongres et cetera.

Wat levert het op?
Deelname in het bestuur levert u heel veel inspiratie op. Daarnaast is het een verrijking van uw ondernemerschap en/of managementfunctie. U maakt deel uit van het centrum van de branche en bent betrokken bij veel ontwikkelingen en innovaties op brancheniveau.

Reageren
Is bovenstaande u op het lijf geschreven, bent u als ondernemer of directeur/manager verantwoordelijk voor een Verhuur- of Deelautobedrijf, minimaal één jaar BOVAG-lid en wilt u actief meedenken over de ontwikkelingen binnen de mobiliteitssector? Reageer direct door een korte motivatie te sturen naar Suzan van Kooten Niekerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anton Pluim, branchemanager van de afdeling Verhuur- en Deelautobedrijven, via telefoonnummer: (030) 659 53 55.

Download de profielschets bestuurder BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven >>
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring