Gerard ten Buuren interim manager BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Gerard ten Buuren (55) neemt de komende zes maanden waar als manager bij BOVAG-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. Ten Buuren vult interim het gat op dat viel door het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman.

Om geen onnodige vertraging op te lopen in het uitvoeren van de plannen van de afdeling en het tackelen van de uitdagingen in het onafhankelijke kanaal, zocht BOVAG een ervaren interim manager die de branche door en door kent. In de persoon van Gerard ten Buuren is die gevonden.

Ten Buuren heeft zijn sporen verdiend in de automotive sector, onder meer bij een automotive financieringsmaatschappij en als commercieel directeur van AutoData. Sinds 2008 werkt hij als zelfstandige en is hij onder meer betrokken bij AutoTelex en bij meerdere initiatieven op gebied van gebruikte auto's, voorts geniet hij bekendheid als deskundige in het restwaardejournaal van Automotive.

Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG: “We zijn blij dat we Gerard bereid hebben gevonden om ons te helpen en de lege plek die Arno achterliet voor de komende tijd in te vullen. Hij kent de sector als zijn broekzak en weet wat er moet gebeuren. Op het congres van de Onafhankelijke Autobedrijven, op 6 oktober, zullen we hem aan de leden voorstellen.”

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring